Maria Sharapova, fostă ocupantă a locului 1 WTA, şi-a anunţat retragerea din tenis, la vârsta de 32 de ani. Ultima parte a carierei a fost marcată de suspendarea de 15 luni pentru consumul de substanţe interzise, dar şi de numeroase accidentări. Rusoaica are în palmares cinci titluri de Grand Slam. Anunţul a fost făcut chiar de tenismena din Rusia, într-o scrisoare publicată pe site-ul revistei Vanity Fair.
La momentul retragerii, marea campioană din Rusia se află pe poziția cu numărul 373 WTA. Ea a ajuns pe poziția de lider mondial pentru prima data pe 22 august 2005, însă nu a încheiat niciun sezon pe primul loc din clasament. Ea a câștigat 36 de turnee în carieră, 5 dintre acestea fiind de Grand Slam, a câștigat 645 de partide și a pierdut de 171 de ori.

Moartea lui Kobe Bryant, una dintre cauzele retragerii rusoaicei din circuit

Tenis
Opinie controversată: "Cea mai mare greșeală din cariera Sharapovei e că a bătut-o pe Serena"
03/11/2021 LA 09:25
Masha a dezvăluit pentru The NY Times că a simțit că este timpul să-și ia rămas bun de la tenis în monetul în care a ajuns în Los Angeles din Australia. Vestea despre moartea lui Kobe Bryant pe 26 ianuarie a făcut totul mai clar pentru ea.
Urma să ne întâlnim la trei zile după accident. Sunt de părere că uneori noi părem mai importanți decât viața din cauza a ceea ce facem, însă toată lumea este atât de fragilă. Uneori se întâmplă ca viața să ne deschidă ochii larg deschiși și să vedem clar ce contează cu adevărat, așa că acela a fost un moment în care am reflectat și eu asupra viitorului meu.
Kobe Bryant a murit într-un accident de elicopter la data de 26 ianuarie în oraşul Calabasas din California. La bordul aeronavei se afla şi fiica legendarului baschetbalist, Gianna, dar şi alte șapte persoane.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tenis
Bollettieri, sfat pentru Emma Răducanu! De ce nu poate fi considerată încă o mare campioană
20/09/2021 LA 09:25
Tenis
Cât câștigă în prezent Emma Răducanu din contractele cu Nike și Wilson și ce oferte are pe masă
20/09/2021 LA 08:24