Antrenorul Serenei Williams, Patrick Mouratoglou, a organizat în Florida, la Boca Raton, un cantonament pentru eleva lui, care se află în căutarea celui de-al 24-lea titlu de Grand Slam al carierei. În acest cantonament au fost invitați, printre alții, Marius Copil și Nicholas David Ionel.
În cadrul taberei de pregătire organizată de antrenorul francez al Serenei Williams și-a făcut apariția și Mike Tyson, alături de care Marius Copil s-a fotografiat. Tenismenul român de pe locul 153 ATP a fost cu adevărat emoționat de întâlnire și a publicat fotografia pe Facebook: “Un vis devenit realitate. Întâlnire cu o legendă, Mike Tyson”, a scris Marius Copil pe contul personal de Facebook.
https://i.eurosport.com/2019/12/19/2739480.jpg
Australian Open
Palyuchenkova - Bondar - Australian Open
ACUM 13 MINUTE
Mike Tyson a fost campion mondial la categorie supergrea și deține recordul pentru cel mai tânăr boxer, care a cucerit un titlu la categoria de greutate supergrea la 20 de ani, 4 luni și 22 de zile.

Patrick Mouratoglou, invitație pentru doi români

"În decembrie anul acesta mi-am dorit să reînnoiesc tradiţia organizării unei tabere în pre-sezon de pregătire a Australian Open-ului. Alături de Serena Williams, am adus o nouă generaţie de jucători ai Academiei Mouratoglou – Coco Gauff, Holger Rune şi David Nicholas Ionel, dar ne face plăcere să avem invitaţi şi doi jucători din ATP, pe Chris Eubanks (n.r. – 23 ani, SUA, 230 ATP la simplu) şi pe Marius Copil", a notat Patrick Mouratoglou pe Facebook.
Australian Open
Hanfmann - Kokkinakis - Australian Open
ACUM 14 MINUTE