Câștigătoare a 18 titluri de Grand Slam, Martina Navratilova este de părere că Roger Federer, Rafael Nadal, Novak Djokovic și Serena Williams o vor lua razna din cauza faptului că pierd timp departe de terenul de tenis și oportunitatea de a mai scrie câte o pagină în cartea de istorie a sportului alb. Navratilova spune că frustrarea este și mai mare pentru Federer, Nadal și Djokovic, care se află într-o cursă strânsă în încercarea de a deveni cel mai titrat jucător de tenis din lume, titulatură deținută în prezent de elvețian, care are 20 de titluri majore.

Nici Serena Williams nu se află într-o ipostază mai plăcută, asta pentru că americanca țintește titlul major cu numărul 24, prilej prin care are gala-o pe Margaret Court. În orice caz, Serena nu va avea o misiune ușoară. De când a revenit în circuitul feminin de naștere, americanca a pierdut patru finale de Grand Slam.

Tenis
Rafael Nadal, nemulțumit de condițiile și mingile de la Roland Garros: "Pot fi periculoase!"
ACUM O ORĂ
Doar războiul a putut anula turneele de Grand Slam, iar acum avem această pandemie… pentru jucători cum sunt Roger Federer, și desigur, Serena Williams, este timp pierdut. Wimbledon-ul reprezenta cea mai bună șansă a Serenei să ajungă recordul deținut de Margaret Cout. E blocată la 23 de titluri și încearcă să ajungă la 24, poate 25. Este o oportunitate pierdută, nimeni nu întinerește. Dacă m-aș afla în acea ipostază, aș lua-o razna, așa cum vor păți și ei.
Desigur, toată lumea e în aceeași barcă, dar pentru jucătorii mai în vârstă ca Roger, Rafa Nadal și Serena Williams este mult mai greu, fără îndoială. Simpatizez cu ei fiindcă este vorba despre un inamic împotriva căruia nu poți lupta. Poți doar spera să treacă și să poți juca anul viitor.
Novak Djokovic este chiar în spatele lui Roger și Rafa, urmărind să-i întreacă. Totuși, cred că cel mai afectat este Roger Federer fiindcă el e cel mai în vârstă. Tot ce trebuie să faci este să accepți situația. Așa cum Billie Jean King a spus, campionii se adaptează.
https://imgresizer.eurosport.com/unsafe/0x0/filters:format(jpeg):focal(1229x362:1231x360)/origin-imgresizer.eurosport.com/2020/05/12/2817872.jpg

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.

Tenis
Marile dezamăgiri și revelațiile de la Roland Garros 2020. Ce anticipează specialiștii
ACUM 9 ORE
Roland-Garros
Situație fără precedent pentru Simona Halep înainte de Roland Garros. Ce susțin experții
ACUM 13 ORE