Tenis

Martina Navratilova: "Federer, Nadal, Djokovic și Serena o vor lua razna!"

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Novak Djokovic, Serena Williams & Roger Federer

Credit imagine: Getty Images

DeIrina Aldea
13/05/2020 la 14:22

Martina Navratilova crede că Federer, Nadal, Djokovic și Serena Williams o vor lua razna din urmărilor cauzate de pandemia de coronavirus.

Câștigătoare a 18 titluri de Grand Slam, Martina Navratilova este de părere că Roger Federer, Rafael Nadal, Novak Djokovic și Serena Williams o vor lua razna din cauza faptului că pierd timp departe de terenul de tenis și oportunitatea de a mai scrie câte o pagină în cartea de istorie a sportului alb. Navratilova spune că frustrarea este și mai mare pentru Federer, Nadal și Djokovic, care se află într-o cursă strânsă în încercarea de a deveni cel mai titrat jucător de tenis din lume, titulatură deținută în prezent de elvețian, care are 20 de titluri majore.

Nici Serena Williams nu se află într-o ipostază mai plăcută, asta pentru că americanca țintește titlul major cu numărul 24, prilej prin care are gala-o pe Margaret Court. În orice caz, Serena nu va avea o misiune ușoară. De când a revenit în circuitul feminin de naștere, americanca a pierdut patru finale de Grand Slam.

Tenis

Mama lui Djokovic a anunţat când se va retrage Nole din tenis

IERI LA 14:20
Doar războiul a putut anula turneele de Grand Slam, iar acum avem această pandemie… pentru jucători cum sunt Roger Federer, și desigur, Serena Williams, este timp pierdut. Wimbledon-ul reprezenta cea mai bună șansă a Serenei să ajungă recordul deținut de Margaret Cout. E blocată la 23 de titluri și încearcă să ajungă la 24, poate 25. Este o oportunitate pierdută, nimeni nu întinerește. Dacă m-aș afla în acea ipostază, aș lua-o razna, așa cum vor păți și ei.
Desigur, toată lumea e în aceeași barcă, dar pentru jucătorii mai în vârstă ca Roger, Rafa Nadal și Serena Williams este mult mai greu, fără îndoială. Simpatizez cu ei fiindcă este vorba despre un inamic împotriva căruia nu poți lupta. Poți doar spera să treacă și să poți juca anul viitor.
Novak Djokovic este chiar în spatele lui Roger și Rafa, urmărind să-i întreacă. Totuși, cred că cel mai afectat este Roger Federer fiindcă el e cel mai în vârstă. Tot ce trebuie să faci este să accepți situația. Așa cum Billie Jean King a spus, campionii se adaptează.

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.

Tenis

Federer și cea mai drastică înfrângere a carierei. Cine e adversarul care nu i-a cedat niciun game

IERI LA 14:14
Tenis

Ruşii, acuzaţii grave: Sharapova, o victimă! "De ce se închid ochii în cazul Serenei Williams?"

IERI LA 18:19
Subiecte asemănătoare
TenisSerena WilliamsRoger FedererMartina NavratilovaMai multe
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Ultimele știri

Tenis

Marion Bartoli militează împotriva probei de dublu din tenis: "Mai bine acordați premiile la simplu"

ACUM 3 MINUTE

Ultimele videoclipuri

Tenis

#YouSayWePlay Roland Garros 2009, înfrângerea istorică a lui Rafael Nadal la Paris

00:03:29

Cele mai populare

Tenis

#YouSayWePlay Roland Garros 2009, înfrângerea istorică a lui Rafael Nadal la Paris

22/05/2020 LA 17:37
Vezi mai multe