Articol scris de Timeea Franțescu
Rafael Nadal, Roger Federer și Serena Williams nu vor participa la ediția de anul acesta a turneului de la US Open din cauza accidentărilor suferite.
Martina Navratilova îl vede pe Nadal revenind pe terenul de tenis mai rapid și cu șanse mai mari de succes în competițiile viitoare, față de Federer și S. Williams.
Tenis
Moment istoric pentru tenisul masculin! De 22 de ani nu s-a mai întâmplat așa ceva în ierarhia ATP
ACUM 9 ORE

"Rafael Nadal e mai tânăr"

Vârsta este unul dintre principalele motive care o fac pe fosta campioană să creadă mai mult în șansa la o recuperare mai rapidă a ibericului, în comparație cu ceilalți doi sportivi.
"Cred că Rafa are șanse mai mari să aibă o recuperare bună, e mai tânăr ", a declarat Navratilova pentru New York Times.
Astfel că cei patru, respectiv cinci ani diferență dintre Nadal, S. Williams și Federer vor fi semnificativi în ceea ce privește noul nivel de joc la care se vor ridica.
"Dacă trece peste această accidentare, cred că va putea continua fără probleme. În ceea ce îi privește pe Roger și Serena, cred că vor continua să joace, dar nu cred că se mai pot ridica la același nivel", a mai adăugat aceasta.
https://i.eurosport.com/2021/08/27/3207639.jpg

Serena, felicitată de Navratilova pentru perseverență

Deși Serena a fost criticată de fanii tenisului pentru că a continuat să joace indiferent de vârstă și problemele întâmpinate, Navratilova o felicită pe aceasta pentru perseverență și crede că a demonstrat deja tuturor ce fel de jucătoare este.
"Serena a câștigat 23 de turnee de Grand Slam. E Serena Williams, nu cred că un al 24-lea trofeu ar face-o o jucătoare mai valoroasă, dar faptul că încă încearcă este de aplaudat"
Toate meciurile sunt transmise în direct și în exclusivitate pe Eurosport Player, fără reclame sau întreruperi. Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Tenis
Federer a dezvăluit ce va face în continuare, la o săptămână de la retragere: "Mă uit de pe canapea"
IERI LA 17:44
Tenis
Ljubicic înlătură toate zvonurile legate de Federer, după retragerea din tenis: "Nu a murit nimeni!"
IERI LA 10:29