Martina Navratilova a dezvăluit că este complet debusolată de situația în care se regăsește acum sportul alb. Câștigătoare a 18 titluri de Grand Slam, legendara fostă tenismenă a precizat că situația este foarte gravă în prezent, asta după ce toate turneele au fost anulate până la sfârșitul lunii iulie.
Navratilova se teme că tenismenii vor ieși total din formă după o asemenea perioadă de inactivitate: "Pare că linia de finish este foarte departe. Nici măcar nu știi unde este! Nu știi când să începi să te antrenezi din nou și pentru ce. Toată lumea e în aceeași barcă, dar pentru unii e mai dificil. Nu-mi pot imagina ce aș fi făcut dacă încă mai jucam. Sunt o persoană care are obiective clare, dar acum ce obiective să ai când nu știi ce se va întâmpla? Sunt complet debusolată", a declarant Navratilova pentru Tennis Channel.

Competițiile ar urma să se reia la sfârșitul lunii iulie

Tenis
Martina Navratilova știe cine va câștiga US Open: "Fără fani în tribune îi va fi și mai ușor!"
25/08/2020 LA 16:44
Miercuri, ATP şi WTA au anunţat suspendarea turneelor de tenis până la 13 iulie. Decizia a venit imediat după anunţul anulării turneului de la Wimbledon, o premieră după al doilea război mondial. "Din nefericire, pandemia de Covid-19 nu ne lasă altă alegere decât să prelungim suspendarea meciurilor din circuit", a declarat Andrea Gaudenzi, şeful ATP.
Astfel, au fost anulate turneele de la ‘s-Hertogenbosch, Stuttgart, London-Queen’s, Halle, Mallorca, Eastbourne, Nottingham, Birmingham, Berlin, şi Bad Homburg. Iniţial, pe 18 martie, ATP şi WTA anunţaseră suspendarea turneelor de tenis până la 7 iunie. Odată cu anularea turneului de la București, care trebuia să debuteze pe 13 iulie, este puțin probabil ca turneele să se reia începând cu această dată.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tenis
#DORdeSPORT Martina Navratilova și primul titlu de Grand Slam cucerit la Roland Garros, în 1982
05/06/2020 LA 13:11
Australian Open
Navratilova are încredere în Simona Halep, înainte de Australian Open. Ce a spus fosta mare sportivă
16/01/2020 LA 20:14