După ce Novak Djokovic și Rafael Nadal au creat jucătorul perfect în circuitul masculin de tenis, dubla campioană de Grand Slam din Franța, Mary Pierce a încercat să creeze jucătoarea perfectă în circuitul WTA. În mod surprinzător, Simona Halep nu face parte din preferințele campioanei franceze.
Chiar dacă s-a născut la Montreal, în Canada, Mary Pierce a reprezentat Franța întreaga ei carieră. Tatăl ei este american, iar mama franțuzoaică, iar ea are trei cetățenii (canadiană, franceză și americană). Pierce a ajuns pe locul 3 cel mai sus și a cucerit două titluri majore, la Australian Open în 1995 și Roland Garros în 2000.

Care este jucătoarea perfectă în viziunea franțuzoaicei

Roland-Garros
Top 3 meciuri de urmărit în prima săptămână la Roland Garros pe tabloul feminin și pe cel masculin
ACUM 17 ORE
  • Fitness - Martina Navratilova
  • Backhand - Gabriela Sabatini
  • Forehand - Steffi Graf
  • Serviciu - Serena Williams
"Puternic, o adevărată armă prin viteză și forță, dar și prin precizie"
  • Selecția loviturilor - Martina Hingis
"A fost o jucătoare foarte inteligentă. Obișnuia să joace tenis precum ar fi jucat șah. Foarte eficientă, foarte deșteaptă. Nu a fost nici pe departe cea mai puternică jucătoare din circuit, dar printre cele mai inteligente"
  • Viteza - Kim Clijsters
"Mă gândesc că este în continuare foarte rapidă. Nu am văzut meciul cu Garbine Muguruza, dar am văzut scorul și mi-am dat seama că împotriva Muguruzei trebuie să practici un tenis foarte bun pentru un asemenea rezultat. Era și încă este impresionantă din punctul de vedere al vitezei"
  • Inima - Monica Seles
"Monica Seles, fără îndoială. Ce adversară feroce, pur și simplu incredibilă"
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Roland Garros
Ce șanse are Simona Halep de a reveni în top 10 WTA! Chris Evert a analizat situația din clasament
ACUM 21 ORE
Roland-Garros
Cine e Ana Konjuh, prima adversară a Simonei Halep de la Roland Garros 2022
IERI LA 18:22