După ce organizatorii turneului de la Indian Wells au anunțat chiar în ziua de debut a partidelor din calificări că turneul se anulează, organizatorii competiției din Miami sunt și ei foarte aproape de a face acest anunț. Jucătorii de top au părăsit cât de repede au putut Statele Unite ale Americii, iar acum revenirea lor în același loc este imposibilă, asta pentru că Președintele Donald Trump a suspendat toate zborurile din Europa către America.
Cu acest val de incertitudine vin și recomandările jucătorilor de tenis, care nu știu pur și simplu care este următorul pas. Nicole Gibbs, din Statele Unite, a propus o măsură extremă, dar pe care foarte mulți au aprobat-o în social media: “Trebuie să o spun... WTA trebuie să ia atitudine și să suspende întreg sezonul ACUM”, a fost mesajul americancei pe Twitter.
Tenis
Presezon plin de evenimente în tenis! Unde vor evolua Alcaraz, Swiatek și Djokovic în decembrie
01/12/2022 LA 11:27
La aceeași postare a replicat și Tara Moore, tenismenă din Marea Britanie: “Zvonurile spun că vor anunța mâine, toate turneele, inclusiv ITF, vor fi suspendate 6-12 săptămâni”. De altfel, Novak Djokovic a transmis și el un mesaj din Los Angeles. Sârbul tocmai se pregătea să plece din Statele Unite ale Americii: “Organizația Mondială a Sănătății tocmai a confirmat că este vorba despre o pandemie și tot ce înseamnă transport, evenimente va fi anulat. Este o situație de criză în toată lumea. Nu văd cum s-ar putea ține turneul de la Miami în aceste condiții. Sfatul meu este ca toți cei aflați în SUA să se întoarcă în Europa în următoarele 48 de ore, poate chiar mai devreme. Eu sunt acum în Los Angeles, dar mă pregătesc să plec acasă. Sincer, nu știu ce se poate întâmpla în aceste noi condiții. Nu știu dacă putem juca la Miami sau la alte turnee până când OMS nu retrage raportul privind pandemia”.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tenis
Top 5 cele mai tari meciuri din 2022 în ATP! Carlos Alcaraz, omul "partidelor de foc" din circuit
30/11/2022 LA 14:30
Tenis
Djokovic și-a făcut deja planul pentru 2023! La ce turneu își face pregătirea pentru Australian Open
27/11/2022 LA 19:54