La întâlnirea dintre Japonia și Ecuador din Davis Cup, programată pe 6 și 7 martie, organizatorii au adoptat o serie de măsuri extreme de teama coronavirus. Tehnicianul olandez a făcut publice pe contul personal de Twitter câteva videoclipuri în care surprinde măsurile implementate de organizatori.
Astfel, toți copiii de mingi sunt obligați să poarte mănuși la întâlnirea dintre Japonia și Ecuador pentru a evita orice contact cu cei din jur. De asemenea, copiii de mingi au primit coșuri speciale pentru a ține prosoapele jucătorilor. În plus, confruntarea dintre Japonia și Ecuador se desfășoară cu porțile închise din cauza problemelor cauzate de noul virus ucigaș.
Roland-Garros
Holger Rune - Hugo Gaston - Roland-Garros
ACUM O ORĂ
Din echipa Japoniei fac parte Kei Nishikori, Go Soeda, Ben Mclachlan, Yasutaka Uchiyama și Yosuke Watanuki. De partea cealaltă, echipa Ecuadorului a venit în Japonia, la Bourbon Beans Dome, în Miki, cu Emilio Gomez, Diego Hidalgo, Antonio Cayetano, Roberto Quiroz și Gonzalo Escobar.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Roland-Garros
Casper Ruud - Lorenzo Sonego - Roland-Garros
ACUM 2 ORE
Roland-Garros
Madison Keys - Elena Rybakina - Roland-Garros
ACUM 3 ORE