Câștigător a șapte titluri de Grand Slam, Mats Wilander a acordat de curând un interviu pentru cotidianul francez L’Equipe în care a vorbit despre posibilii câștigători și perdanți în contextul în care circuitul mondial de tenis a fost suspendat din cauza pandemiei de coronavirus.
https://i.eurosport.com/2020/04/05/2803162.jpg
Wilander este de părere că liderul mondial, Novak Djokovic, este marele perdant al acestei perioade. Câștigător a 17 titluri de Grand Slam, marele campion sârb a câștigat anul acesta ediția inaugurală a ATP Cup, al 8-lea lui titlu la Australian Open după o finală disputată cu Dominic Thiem și titlul la Dubai după o finală cu Stefanos Tsitsipas. Nole nu a pierdut în 2020 niciun meci și traversa o formă de zile mari în momentul în care circuitul a fost suspendat.
Tenis
Novak Djokovic vine în sprijinul jucătorilor mai slab clasați. Cum vrea liderul mondial să-i ajute
05/04/2020 LA 06:39
Djokovic este cel mai mare perdant al acestei pauze. El începuse foarte bine anul şi cred că sârbul are cel mai mult de pierdut din cauza coronavirusului. Poate şi jucătorii tineri, din generaţia Next Gen, care erau aproape de Top 3, sunt şi ei încurcaţi de această situaţie. Era ocazia lor să se lupte pentru un Grand Slam. Credeam că anul 2020 va fi anul în care tinerii vor avea un cuvânt greu de spus.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tenis
Veste teribilă pentru Novak Djokovic! 2022 se anunţă cel mai greu an al carierei
ACUM 19 ORE
Tenis
McEnroe a dat verdictul! Cine crede că e vinovat în conflictul Djokovic - guvernul australian
ACUM O ZI