Câștigător a șapte titluri de Grand Slam, Mats Wilander este de părere că US Open nu va putea să se desfășoare în septembrie din cauza pandemiei de coronavirus. Fostul mare jucător de tenis din Suedia a acordat de curând un interviu pentru L'Equipe în care a vorbit despre tenis, dar și despre situația actuală din SUA, unde numărul infectaților cu COVD-19 a trecut de 100.000.
Nu cred că vom avea nici US Open în 2020 pentru că situația de la New York a scăpat de sub control. Tenisul îmi lipsește enorm, pentru că mie îmi plăcea enorm această parte a sezonului, cu Indian Wells, Miami, apoi zgura și imediat iarba. Pentru jucători e dificil să-și păstreze motivația în aceste momente, pentru că dacă se pot antrena, nu știu pentru ce o fac. Acest virus a tras un semnal de alarmă pentru lumea occidentală, cea privilegiată. Trebuie să ne amintim că suntem aceeași specie și trăim pe același mapamond. După trecerea acestei pandemii ar trebui să vedem un nou început pentru umanitate.

US Open, transformat în spital

Tenis
Complexul care găzduiește US Open, transformat în spital pe perioada pandemiei de coronavirus
31/03/2020 LA 10:37
Complexul de la Flushing Meadows care găzduiește turneul de Grand Slam de la US Open în fiecare an va fi transformat în spital pe perioada pandemiei de coronavirus. O bună parte a Billie Jean King National Tennis Center din Flushing Meadows va fi transformată într-un spital temporar cu 350 de paturi pentru tratamentul bolnavilor care nu suferă de COVID-19. Această măsură s-ar putea totuși modifica în cazul în care numărul pacienților infectați va crește semnificativ.
Lucrările de transformare a unor spaţii indoor în spital vor începe chiar marţi. În plus, arena Louis Armstrong se va transforma în cantină pe perioada pandemiei de coronavirus. Această încăpere va primi zilnic peste 25,000 de pachete cu mâncare în fiecare zi, fiecare conținând șase mese. Aceste meste vor ajunge la echipajele medicale din New York și la familiile vulnerabile din oraș.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Roland Garros
Mats Wilander nu are dubii în privința campioanei de la Roland Garros 2022: "E favorită clară!"
18/05/2022 LA 13:27
Tenis
Wilander vrea ca sportivii ruși să fie "neutri"! Mesaj pentru WTA: "Acceptați ce a cerut Svitolina!"
01/03/2022 LA 14:07