Campion la turneul de la Queen’s, Matteo Berrettini și-a exprimat la Londra frustrarea pentru cele întâmplate la cel de-al doilea turneu de Grand Slam al anului, Roland Garros. Italianul a disputat meciul din sferturile de finală de la Paris în compania lui Novak Djokovic, în ultimul meci de pe Arena Philippe Chatrier.
În decursul acelui meci, care a durat trei ore și 32 de minute de joc, fanii au fost alungați din tribune din cauza orei de stingere aplicată la Paris din cauza pandemiei de coronavirus. Meciul a fost întrerupt pentru ca spectatorii să părăsească complexul de la Roland Garros, iar criticile au venit valuri în direcția organizatorilor.

Matteo Berrettini, critici dure după meciul Djokovic – Nadal de la Roland Garros

US Open
"Djokovic a reușit ce nu au putut Nadal și Federer!" Ce spune Berrettini despre comparația celor 3
10/09/2021 LA 11:29
Dacă la meciul Berrettini – Djokovic fanii au fost alungați din tribune, nu la fel s-a întâmplat și la semifinala dintre Novak Djokovic și Rafael Nadal, atunci când crainicul de pe Arena Philippe Chatrier i-a anunțat pe spectatori că pot rămâne în tribune până la finalul partidei dintre cei doi titani ai sportului alb.

Roland Garros 2021: Rezumatul unui meci istoric: Novak Djokovic - Rafael Nadal 3-6, 6-3, 7-6, 6-2

Matteo Berrettini a găsit această decizie insultătoare și și-a exprimat frustrarea în mod public: "La Roland Garros în timpul meciului meu cu Djokovic, fanii au fost scoși din tribune din cauza acelei ore de stingere. În schimb, la meciul Djokovic – Nadal, spectatorii au putut rămâne în tribune. Am fost foarte furios din cauza acestei decizii. Pentru ei s-a putut încălca regula orei de stingere, pentru mine însă, nu!", a spus Berrettini pentru Il Messagerro.
Turneul de la Wimbledon va avea loc în perioada 28 iunie - 11 iulie și va fi transmis în direct și în exclusivitate pe Eurosport și Eurosport Player.
US Open
Novak Djokovic e în semifinale la US Open 2021! Sârbul, revenire de excepție cu Berrettini
09/09/2021 LA 04:31
US Open
Toni Nadal, întrebat cine câștigă US Open 2021: "Să-l ia oricine, numai Djokovic nu!"
08/09/2021 LA 23:34