Legenda sportului alb a vorbit de mai multe ori în decursul acestei săptămâni despre australian, iar acum discuțiile sale au atins un nou subiect. Câștigător a șapte turnee de Grand Slam, McEnroe crede că Nick Kyrgios ar putea reprezenta un pion foarte important al tenisului, în cazul în care tenismenul de 27 de ani și-ar dori cu adevărat acest lucru.
"Cu toții estimăm șansele dacă se va dedica tenisului acum și în timp ce am dubii că o va face, mi-ar plăcea să îl văd făcând-o. Nick este probabil cel mai talentat jucător pe care tenisul l-a văzut în ultimul deceniu și îmi place de el ca persoană.
L-am antrenat la Cupa Laver de patru ori. Este un băiat bun, dar trebuie doar să se dedice tenisului. Vrem să îl vedem pe tipul ăsta pe un teren de tenis și mai degrabă nu să ghicim când va striga la boxa sa. Probabil nu eu ar trebui să vorbesc despre a fi nervos pe teren, pentru că am avut problemele mele în privința asta, dar sper că Nick vede ce este posibil aici.
National Bank Open
Simona Halep – Beatriz Haddad Maia, LIVE TEXT în marea finală de la Toronto, de la ora 20.30
ACUM O ORĂ
Nick schimbă situația în tenis și ar putea fi incredibil pentru sport. Ți-l imaginezi pe acest tip făcând ce face la terenul central de la Wimbledon și vrei să vezi mai mult din asta", a declarat McEnroe, citat de tennisworldusa.org.
Citește și:

Kyrgios, sezon excelent pe iarbă

Kyrgios a avut un an foarte bun pe iarbă și a impresionat prin prestațiile sale. Australianul a ajuns în semifinalele turneelor de la Stuttgart și Halle, unde a fost oprit de Andy Murray, respectiv Hubert Hurkacz.
Jucătorul de la Antipozi a confirmat forma sa excelentă pe această suprafață în cadrul celui mai prestigios turneu pe iarbă, pe terenurile de la Wimbledon. Kyrgios a ajuns în ultimul act al competiției de la All England Club, unde a fost învins de Novak Djokovic, scor 4-6, 6-3, 6-4, 7-6 (7/3).
Kyrgios are șansa de a face din nou o figură bună la un turneu de mare șlem în cadrul US Open, ce va avea loc în perioada 29 august-11 septembrie.
Tenis
Jessica Pegula a cedat nervos la Toronto! Ce i-a spus antrenorului despre Halep în timpul meciului
ACUM 2 ORE
National Bank Open
National Bank Open : Hurkacz s-a impus spectaculos în fața lui Ruud în semifinala de la Montreal
ACUM 5 ORE