În momentul întreruperii, Begu conducea cu 1-0 la seturi, iar sportiva din Spania obținuse primul game din setul secund, pe serviciul româncei.
Irina Begu și-a adjudecat primul set cu 6-2, reușind să câștige 3 mingi de break. În primul set, jucătoarea noastră și-a pierdut o singură dată serviciul, la 5-2. Sorribes Tormo a început mai bine setul secund și a câștigat primul game pe serviciul Irinei. Apoi, vremea ploioasă le-a stricat planurile celor două sportive.
Meciul dintre Irina Begu și Sara Sorribes Tormo ar urma se se reia tocmai sâmbătă, în jurul prânzului.
Australian Open
Halep câștigă teren la Australian Open, în opinia bookmakerilor! Cum arată cotele înaintea optimilor
ACUM 3 ORE

Halep ar putea lupta cu Irina Begu în semifinalele de la Praga

Învingătoarea meciului va evolua împotriva Simonei Halep, care s-a impus astăzi categoric în fața Magdalenei Frech, scor 2-0 (6-2, 6-0).
La finalul meciului, Halep a fost întrebată despre adversara pe care o preferă în semifinale, ținând cont că acolo ar putea ajunge conaționala Irina Begu. Halep n-a fost influențată de acest lucru, spunând că va lupta pentru victorie cu oricare dintre cele două:
"Ambele jucătoare sunt foarte bune, nu îmi doresc o anumită adversară. Va fi greu, așa e în semifinale. Sunt aici să dau totul pe teren.", a mai adăugat jucătoarea noastră.
Australian Open
Ce superstiție are Simona Halep la Australian Open 2022. Cum vrea să joace din nou finala
ACUM 4 ORE
Australian Open
Câte poziții urcă Sorana Cîrstea în clasamentul WTA, după calificarea în optimile Australian Open
ACUM 4 ORE