În momentul întreruperii, Begu conducea cu 1-0 la seturi, iar sportiva din Spania obținuse primul game din setul secund, pe serviciul româncei.
Irina Begu și-a adjudecat primul set cu 6-2, reușind să câștige 3 mingi de break. În primul set, jucătoarea noastră și-a pierdut o singură dată serviciul, la 5-2. Sorribes Tormo a început mai bine setul secund și a câștigat primul game pe serviciul Irinei. Apoi, vremea ploioasă le-a stricat planurile celor două sportive.
Meciul dintre Irina Begu și Sara Sorribes Tormo ar urma se se reia tocmai sâmbătă, în jurul prânzului.
Tenis
Cupa Davis | România-Portugalia, în Grupa Mondială 1! Marius Copil câștigă în fața lui Gastao Elias
ACUM 4 ORE

Halep ar putea lupta cu Irina Begu în semifinalele de la Praga

Învingătoarea meciului va evolua împotriva Simonei Halep, care s-a impus astăzi categoric în fața Magdalenei Frech, scor 2-0 (6-2, 6-0).
La finalul meciului, Halep a fost întrebată despre adversara pe care o preferă în semifinale, ținând cont că acolo ar putea ajunge conaționala Irina Begu. Halep n-a fost influențată de acest lucru, spunând că va lupta pentru victorie cu oricare dintre cele două:
"Ambele jucătoare sunt foarte bune, nu îmi doresc o anumită adversară. Va fi greu, așa e în semifinale. Sunt aici să dau totul pe teren.", a mai adăugat jucătoarea noastră.
Tenis
Emma Răducanu i-a răspuns lui Jurgen Klopp după ce germanul a lăudat performanța sa de la US Open
ACUM 5 ORE
Tenis
"Nu mi-am imaginat asta niciodată!" Tsitsipas, despre problemele cu care s-a confruntat în 2021
ACUM 7 ORE