2019 a fost fără doar și poate un an foarte spectaculos din punct de vedere al partidelor disputate pe cele mai mari scene al tenisului feminin. WTA a avut inițiativa de a întocmi un top al superlativelor sezonului 2019 cu puțin înainte de finalulul de an, iar Simona Halep nu putea lipsi.
Meciul jucat de sportiva noastră în turul al patrulea al primului turneu de Grand Slam din sezon, Australian Open, împotriva Serenei Williams, a fost catalogat ca fiind al doilea cel mai spectaculos. Din păcate pentru reprezentanta noastră, duelul s-a încheiat cu succesul celei mai titrate jucătoare de tenis aflată în activitate, cu scorul de 6-1; 4-6; 6-4.

Simona Halep, în centrul atenției din nou

Tenis
Simona Halep, nevinovată în ochii unui cunoscut tenismen: "Ar fi făcut asta dacă ar fi vrut!"
01/12/2022 LA 15:38
"Cu 10 lovituri câștigătoare, Williams a uluit-o pe Halep și i-a luat primul set cu 6-1 în doar 20 de minute. În setul doi, Serena a ratat șansa, pe propriul serviciu, să se desprindă la 3-1 și de acolo Simona și-a construit revenirea și a luat setul secund cu 6-4. În decisiv, cele două au mers cap la cap până la 3-3, atunci când Serena a apăsat pe accelerator, a făcut break-ul și și-a asigurat calificarea cu 6-4", se arată pe site-ul oficial al WTA.
De asemenea, Simona Halep a fost nominalizată de WTA pentru titlul de "Cea mai bună jucătoare a anului 2019". Alături de sportiva noastră au mai fost nominalizate și Ashleigh Barty, Naomi Osaka, Bianca Andreescu și Karolina Pliskova. Rezultatul va fi anunțat în luna decembrie, iar jurnaliștii din întreaga lumea vor vota favoritele.
Tenis
Un sponsor important al Simonei Halep, mesaj special de Ziua Națională! Ce i-a transmis româncei
01/12/2022 LA 13:53
Tenis
Simona Halep a fost în mod oficial exclusă de la turneul din Africa! Anunțul organizatorilor
30/11/2022 LA 17:02