Getty Images

Meciul dintre Simona Halep și Serena Williams de la Australian Open, printre cele mai bune din 2019

Meciul dintre Simona Halep și Serena Williams de la Australian Open, printre cele mai bune din 2019

22/11/2019 la 10:26Actualizare 22/11/2019 la 10:29

WTA a publicat pe propriul site un top al celor mai spectaculoase meciuri din acest sezon competițional. Simona Halep concurează cu mai multe partide.

2019 a fost fără doar și poate un an foarte spectaculos din punct de vedere al partidelor disputate pe cele mai mari scene al tenisului feminin. WTA a avut inițiativa de a întocmi un top al superlativelor sezonului 2019 cu puțin înainte de finalulul de an, iar Simona Halep nu putea lipsi.

Meciul jucat de sportiva noastră în turul al patrulea al primului turneu de Grand Slam din sezon, Australian Open, împotriva Serenei Williams, a fost catalogat ca fiind al doilea cel mai spectaculos. Din păcate pentru reprezentanta noastră, duelul s-a încheiat cu succesul celei mai titrate jucătoare de tenis aflată în activitate, cu scorul de 6-1; 4-6; 6-4.

Simona Halep, în centrul atenției din nou

"Cu 10 lovituri câștigătoare, Williams a uluit-o pe Halep și i-a luat primul set cu 6-1 în doar 20 de minute. În setul doi, Serena a ratat șansa, pe propriul serviciu, să se desprindă la 3-1 și de acolo Simona și-a construit revenirea și a luat setul secund cu 6-4. În decisiv, cele două au mers cap la cap până la 3-3, atunci când Serena a apăsat pe accelerator, a făcut break-ul și și-a asigurat calificarea cu 6-4", se arată pe site-ul oficial al WTA.