Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Simona Halep, la startul noului sezon: "Simt că mai am câțiva ani de jucat. Soțul mă susține"

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 03/01/2022 la 15:48 GMT+2

Fostul număr 1 mondial a terminat sezonul 2021 într-o notă pozitivă și se gândește doar la o revenire în top 10, potrivit primelor declarații oferite în acest an.

Simona Halep

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Viviana Moraru
După ce a suferit o accidentare la gambă la Roma, ce a ținut-o departe de Roland Garros, Wimbledon și Jocurile Olimpice, Halep a părăsit top 10 după numai puțin de 373 de săptămâni consecutive petrecute acolo. La începutul lui 2022, Simona și-a setat un obiectiv clar, acela de a încerca să revină în top: "Să revin în top 10. Acesta este principalul obiectiv și de fapt singurul", anunță numărul 20 mondial.
Simona Halep se antrenează în Australia înaintea primului turneu de Grand Slam al anului și se simte încrezătoare pe teren, după un an 2021 în care a fost nevoită să se retragă de la mai multe turnee: "Mă antrenez mai mult decât în mod normal. Pot sta 2 ore pe zi pe teren, ceea ce nu era un lucru ușor în trecut. " Totodată, Halep a vorbit și despre cât de competitiv se anunță noul sezon: "Cred că este mult mai deschis, pentru că și tinerele jucătoare au puterea de a câștiga turnee mari. "

Simona Halep nu se gândește la retragere

Ajunsă la 30 de ani, Simona Halep încă mai are multe de demonstrat. Deși sezonul trecut a fost măcinată de accidentări și nevoită să stea departe de teren o mare parte din timp, Halep a profitat de acest lucru și s-a căsătorit. Cu toate acestea, nu se gândește, momentan, la o eventuală retragere din tenis: " Simt că mai am câțiva ani de jucat. Soțul meu mă susține în această direcție, familia la fel. Echipa mea spune că sunt suficient de bună să merg să concurez, așa că nu mă gândesc la retragere deocamdată."
Dubla campioană de Grand Slam se bucură în continuare de tenis și este motivată să dea tot ce are mai bun: "Încă mă bucur de tenis și de competiție. Vreau în continuare tot mai mult de la mine."
Halep va începe noul sezon la turneul premergător Australian Open, Melbourne I, unde va fi cap de serie numărul 2. Primul turneu de Grand Slam va începe pe 17 ianuarie. Cel mai bun rezultat al Simonei Halep la turneul australian a fost finala din 2019, pierdută în fața danezei Wozniacki.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo