Articol scris de Viviana Moraru
După ce a suferit o accidentare la gambă la Roma, ce a ținut-o departe de Roland Garros, Wimbledon și Jocurile Olimpice, Halep a părăsit top 10 după numai puțin de 373 de săptămâni consecutive petrecute acolo. La începutul lui 2022, Simona și-a setat un obiectiv clar, acela de a încerca să revină în top: "Să revin în top 10. Acesta este principalul obiectiv și de fapt singurul", anunță numărul 20 mondial.
Melbourne Summer Set 1
Simona Halep, lăudată de americani după succesul de la Melbourne! Ce au scris cei de la Tennis World
09/01/2022 LA 17:59
Simona Halep se antrenează în Australia înaintea primului turneu de Grand Slam al anului și se simte încrezătoare pe teren, după un an 2021 în care a fost nevoită să se retragă de la mai multe turnee: "Mă antrenez mai mult decât în mod normal. Pot sta 2 ore pe zi pe teren, ceea ce nu era un lucru ușor în trecut. " Totodată, Halep a vorbit și despre cât de competitiv se anunță noul sezon: "Cred că este mult mai deschis, pentru că și tinerele jucătoare au puterea de a câștiga turnee mari. "

Simona Halep nu se gândește la retragere

Ajunsă la 30 de ani, Simona Halep încă mai are multe de demonstrat. Deși sezonul trecut a fost măcinată de accidentări și nevoită să stea departe de teren o mare parte din timp, Halep a profitat de acest lucru și s-a căsătorit. Cu toate acestea, nu se gândește, momentan, la o eventuală retragere din tenis: " Simt că mai am câțiva ani de jucat. Soțul meu mă susține în această direcție, familia la fel. Echipa mea spune că sunt suficient de bună să merg să concurez, așa că nu mă gândesc la retragere deocamdată."
Dubla campioană de Grand Slam se bucură în continuare de tenis și este motivată să dea tot ce are mai bun: "Încă mă bucur de tenis și de competiție. Vreau în continuare tot mai mult de la mine."
Halep va începe noul sezon la turneul premergător Australian Open, Melbourne I, unde va fi cap de serie numărul 2. Primul turneu de Grand Slam va începe pe 17 ianuarie. Cel mai bun rezultat al Simonei Halep la turneul australian a fost finala din 2019, pierdută în fața danezei Wozniacki.
Melbourne Summer Set 1
WTA, reverență în fața Simonei Halep, după titlul cucerit azi: "A trecut furtunos de Kudermetova"
09/01/2022 LA 12:23
Melbourne Summer Set 1
Viral! Cum a reacționat Darren Cahill după titlul cucerit de Simona Halep la Melbourne Summer Set 1
09/01/2022 LA 09:19