Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Simona Halep, prima reacție după lecția de tenis predată Gabrielei Ruse la Melbourne: "Mi-a fost dor"

Irina Aldea

Actualizat 06/01/2022 la 06:00 GMT+2

Simona Halep a obținut azi de dimineață calificarea în sferturile de finală ale turneului de 250 de puncte WTA de la Melbourne Summer Set 1, după ce a învins-o pe Gabriela Ruse.

Simona Halep

Credit imagine: Getty Images

Simona Halep a obținut joi dimineață calificarea în sferturile "WTA Melbourne Summer Set 1" după o victorie în două seturi (scor 6-2, 6-1) în fața compatrioatei Gabriela Ruse, la capătul unui meci care a durat 61 de minute de joc. Dublă campioană de Grand Slam, Simona are o serie impresionantă împotriva sportivelor din România: a ajuns la cea de-a 17-a victorie consecutivă.
Halep, care încearcă să facă cea mai bună pregătire pentru primul turneu de Grand Slam al anului, Australian Open, a cedat ultima dată împotriva unei compatrioate în august 2010, atunci când Sorana Cîrstea o învingea în calificările de la Cincinnati. Din păcate pentru Ruse, această serie a Simonei nu a putut fi oprită. În continuare, Simona Halep se va duela cu Viktorija Golubic la Melbourne.

Ce a spus Simona Halep după ce i-a predat o lecție de tenis Gabrielei Ruse

"Sunt foarte fericită că am câștigat meciul în această manieră. Am început să simt ușor meciul, nu am început bine, dar apoi am simțit că am dominat. Sunt fericită cu modul în care joc. Sunt pregătită să joc meciuri oficiale, mi-a fost dor să fiu pe terenul de tenis și mă bucur că am această șansă acum. Nu sunt niciodată confortabilă cu nicio adversară. Mă concentrez doar pe mine, e un meci nou cu Golubic, dar eu voi încerca să dau ce e mai bun și să mă bucur că pot evolua", a spus Simona Halep după meciul cu Ruse.
Înainte de meciul de azi, Halep și Ruse s-au mai duelat o singură dată, anul trecut la Cluj. Ca atunci, Halep nu a cedat decât 3 game-uri în tot meciul: Simona s-a impus la Transylvania Open 2021, scor 6-1, 6-2. Halep și Golubic s-au mai întâlnit o singură dată, în 2018 la Fed Cup, pe zgură. Atunci, Halep câștiga cu scorul de 6-3, 1-6, 6-1.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo