Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Irina Begu, în sferturi la Melbourne Summer Set 2! Românca, revenire frumoasă cu Jasmine Paolini

Irina Aldea

Actualizat 06/01/2022 la 06:28 GMT+2

Irina Begu s-a calificat joi dimineață în sferturile de finală la turneul de 250 de puncte WTA, Melbourne Summer Set 2, după ce a trecut în optimi de Jasmine Paolini.

Irina Begu

Credit imagine: Getty Images

Ocupantă a locului 62 WTA, Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală la Melbourne Summer Set 2 după ce a trecut în optimi de italianca Jasmine Paolini cu scorul de 3-6, 6-2, 6-3, la capătul unui meci care a durat două ore și 3 minute de joc. În continuare, Irina Begu se va duela cu Amanda Anisimova, care a trecut în optimi de Sorana Cîrstea.
După un debut lent de meci, unul în care deși a început cu start, și-a cedat mai apoi serviciul de două ori, Irina Begu a reușit să se remonteze și să întoarcă meciul de la 0-1 la seturi cu Jasmine Paolini. Aceasta este cea de-a treia întâlnire dintre Begu și Paolini. Românca a câștigat două meciuri, ultimele, iar italianca s-a impus la primul lor meci direct, în 2019.

Irina Begu, revenire frumoasă în meciul cu Paolini la Melbourne

În setul secund, Irina Begu și-a cedat serviciul o singură dată, însă adversara ei a greșit de mult mai multe ori, moment în care românca a profitat și a reintrat în meci. În manșa decisivă, Begu părea în control total, conducând cu 4-1, însă victoria a trebuit muncită până la ultima minge, asta pentru că Paolini reușise să se apropie la un singur game (4-3 pentru Begu).
La 4-3 în favoarea româncei, Paolini și-a mai cedat o dată serviciul, iar Irina nu a mai stat pe gânduri și a închis meciul din optimile de finală. Begu a obținut în turul inaugural la Melbourne o victorie uriașă în fața americancei Jessica Pegula, în minimum de seturi, scor 7-6 (6), 6-3, iar acum are șansa de a lega mai multe victorii încă de la primul turneu la care participă în 2022.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo