Irina Begu (numărul 79 WTA) trăiește periculos la Melbourne, dar reușește să lege victoriile. În fiecare dintre cele 3 tururi de până acum, Begu a pierdut primul set și a revenit cu o evolușie eficientă.
Begu s-a impus dramatic în fața fostei semifinaliste de la Australian Open (a pierdut în 2016 cu Kerber), Johanna Konta (numărul 14 WTA). Născută în Australia, dar reprezentantă a Marii Britanii, Konta a condus cu 1-0 la seturi și a avut 2 mingi de meci în tiebreakul seturul secund.
Tenerife Ladies Open
Irina Begu, în turul doi la Tenerife, după o victorie în 2 seturi contra Martei Kostyuk
IERI LA 12:46

Melbourne Summer Series | Begu a muncit, a suferit și a câștigat

Begu a jucat cel mai bun tenis al ei în momentele cheie ale partidei de la Gippsland Trophy și a revenit ca prin minune. 12-10 a fost scorul cu care Begu s-a impus în setul 2, care a durat o oră și 27 de minute.
Calificarea s-a decis la retur, Begu a fost precisă în primele 8 gameuri din setul decisiv și a reușit breakul în gameul 3. Apoi a început o nouă perioadă grea. 7 mingi de meci ratat și jucătorea de din București de 30 de ani părea că nu mai poate controla o calificare care îi era la îndemănă. Begu s-a ambiționat pe final a obținut calificarea în sferturi după meci nebun decis în tiebreak și care a durat peste 3 ore și jumătate.

Melbourne Summer Series | Begu - Osaka în sferturi

După thrillerul din optimi cu Johanna Konta, Irina Begu va da peste un adersar și ami greu, Naomi Osaka. Japoneza de 23 de ani a câștigat Australian Open în 2019 după o finală dramatică în fața Petrei Kvitova și este pe locul 3 în lume, în acest moment. Begu și Osaka nu s-au mai întâlnit până acum.
Openul Australian... toate meciurile în direct și fără reclame numai pe Eurosport Player.
BNP Paribas Open
Irina Begu nu a avut nicio șansă cu Shelby Rogers, în turul 3 la Indian Wells
10/10/2021 LA 21:34
BNP Paribas Open
Eșec neașteptat pentru Simona Halep! A fost învinsă la Indian Wells de nr. 100 mondial
10/10/2021 LA 12:55