Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Kyrgios nu se dezminte! S-a impus la Stuttgart, după ce a servit printre picioare la mingea de meci

Nicu Savin

Publicat 07/06/2022 la 21:59 GMT+3

Nick Kyrgios s-a calificat în turul doi la turneul ATP 250 de la Stuttgart, după ce a trecut în două seturi de Jiri Lehecka, scor 7-6(3), 6-3. Australianul a închis meciul cu un serviciu printre picioare, care l-a surprins pe adversarul său.

Nick Kyrgios

Credit imagine: Eurosport

Nick Kyrgios a revenit cu o victorie în circuit, după o pauză de două luni. Australianul a sărit peste sezonul de zgură, suprafață pe care a declarat public că o urăște, dar lipsa partidelor nu s-a cunoscut prea mult.
În primul tur al turneului de la Stuttgart, care se joacă pe iarbă, Kyrgios l-a învins pe cehul Jiri Lehecka în minim de seturi. Prima manșă a fost echilibrată și s-a decis la tie-break. Australianul a câștigat cu 7-3, iar în setul secund a reușit singurul break al meciului, suficient pentru a câștiga cu 7-6 (3), 6-3.
Citește și:

Nick Kyrgios, show total la revenirea în circuit

Kyrgios a ținut să încheie meciul într-un mod spectaculos și i-a ieșit de minune. Având 5-3 și 40-0, australianul a servit din mână, printre picioare. Lahecka a ajuns la minge, dar a returant afară și disputa s-a terminat.
În turul secund de la Stuttgart, Kyrgios îl va întâlni cel mai probabil pe Nikoloz Basilashvili. Gruzinul îl conducea cu 7-5, 4-2 (30-0) pe Lorenzo Musetti, când meciul s-a întrerupt din cauza ploii, iar organizatorii au decis ca partida să se reia miercuri.
Principalul favorit al turneului de la Stuttgart este Stefanos Tsitsipas, care va intra în concurs direct în turul secund, contra elvețianului Dominic Stephan Stricker. Alți jucători cu pretenții la cucerirea trofeului sunt Hubert Hurkacz, Matteo Berrettini sau Denis Shapovalov.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo