Nick Kyrgios a revenit cu o victorie în circuit, după o pauză de două luni. Australianul a sărit peste sezonul de zgură, suprafață pe care a declarat public că o urăște, dar lipsa partidelor nu s-a cunoscut prea mult.
În primul tur al turneului de la Stuttgart, care se joacă pe iarbă, Kyrgios l-a învins pe cehul Jiri Lehecka în minim de seturi. Prima manșă a fost echilibrată și s-a decis la tie-break. Australianul a câștigat cu 7-3, iar în setul secund a reușit singurul break al meciului, suficient pentru a câștiga cu 7-6 (3), 6-3.
Citește și:
Wimbledon
Kyrgios și Tsitsipas au primit nota de plată, după incidentele din meciul direct de la Wimbledon
ACUM 2 ORE

Nick Kyrgios, show total la revenirea în circuit

Kyrgios a ținut să încheie meciul într-un mod spectaculos și i-a ieșit de minune. Având 5-3 și 40-0, australianul a servit din mână, printre picioare. Lahecka a ajuns la minge, dar a returant afară și disputa s-a terminat.
În turul secund de la Stuttgart, Kyrgios îl va întâlni cel mai probabil pe Nikoloz Basilashvili. Gruzinul îl conducea cu 7-5, 4-2 (30-0) pe Lorenzo Musetti, când meciul s-a întrerupt din cauza ploii, iar organizatorii au decis ca partida să se reia miercuri.
Principalul favorit al turneului de la Stuttgart este Stefanos Tsitsipas, care va intra în concurs direct în turul secund, contra elvețianului Dominic Stephan Stricker. Alți jucători cu pretenții la cucerirea trofeului sunt Hubert Hurkacz, Matteo Berrettini sau Denis Shapovalov.
Wimbledon
Tsitsipas cere schimbarea regulamentului, după meciul cu "scântei" contra lui Kyrgios, la Wimbledon
ACUM 4 ORE
Wimbledon
Stefanos Tsitsipas continuă "războiul" cu Nick Kyrgios! L-a ironizat pe australian cu propria "armă"
ACUM 10 ORE