Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Matteo Berrettini și Andy Murray s-au calificat în finala turneului de la Stuttgart! Cum au trecut de Otte și Kyrgios

Bianca Dumitru

Publicat 11/06/2022 la 19:27 GMT+3

Matteo Berrettini și Andy Murray au obținut astăzi calificarea în finala turneului de la Stuttgart. Cei doi i-au învins în semifinalele competiției pe Oscar Otte, respectiv Nick Kyrgios, în câte două seturi.

Matteo Berrettini impegnato all'Atp di Stoccarda

Credit imagine: Getty Images

Matteo Berrettini și Andy Murray se vor înfrunta, duminică, în finala turneului pe iarbă de la Stuttgart. Cei doi și-au câștigat astăzi meciurile din semifinalele competiției, impunându-se în fața lui Oscar Otte, respectiv Nick Kyrgios.
Italianul de pe locul 10 ATP s-a impus în două seturi în fața lui Otte, scor 6-7 (7), 6-7 (5), la capătul unui meci care a durat o oră și 48 de minute.
De-a lungul turneului, Berrettini a mai trecut de Radu Albot, scor 2-6, 6-4, 3-6, în optimi, și de Lorenzo Sonego, scor 6-3, 3-6, 4-6, în sferturi.
De cealaltă parte, Andy Murray s-a calificat în finală la Stuttgart după ce l-a învins în două seturi pe Nick Kyrgios, scor 7-6 (5), 6-2, după o oră și 33 de minute de joc.
Citește și:

Murray - Berrettini, în finală la Stuttgart

Englezul de pe locul 68 ATP i-a mai eliminat din competiție pe Christopher O'Connell, în 16-imi, scor 6-4, 6-3, Alexander Bublik, scor 6-3, 7-6 (4), în optimi, și Stefanos Tsitsipas, în sferturi, scor 6-7 (4), 3-6.
Finala turneului de la Stuttgart va reprezenta a treia întâlnire directă dintre Andy Murray și Matteo Berrettini. Cei doi s-au mai înfruntat în 2019, la Beijing, când britanicul a câștigat în două seturi în 16-imi, scor 7-6 (2), 7-6 (7), și în 2021, la Londra, unde italianul și-a luat revanșa, impunându-se în optimi, cu un dublu 6-3.
Meciul dintre Andy Murray și Matteo Berrettini de la Stuttgart va avea loc duminică, de la ora 16:00.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol