Rezultatele notabile ale Simonei Halep din ultimii ani au fost recapitulate și discutate în cadrul unei emisiuni organizate pe postul Tennis Channel. Printre acestea, în mod evident, s-a aflat și titlul de la Roland Garros 2018, primul major câștigat de campioana noastră.Cu această ocazie, fosta mare jucătoare, americanca Chanda Rubin a afirmat că o admiră enorm din acel moment pe Simona Halep.
Halep merită toată admirația pentru primul ei titlu de Grand Slam. Nu a cedat, a luptat până la capăt. A așteptat ca Sloane să fie nervoasă, iar Simona a renăscut. Din acel moment totul s-a schimbat. Cât a luptat Simona, merită toată admirația! În plus, a arătat forța mentală pe care o are. Datorită acestei calități se află de atât de mult timp în top 10 WTA. Este cu adevarăt încântător ce reușește Simona în tenisul feminin.
Chanda Rubin a câștigat de-a lungul timpului 7 titluri WTA, iar cel mai sus a ajuns pe locul 6 în clasamentul WTA. Ea a ajuns în semifinale la Australian Open și în sferturile de finală la Roland Garros. În proba de dublu, ea are un titlu la Australian Open, câștigat în 1996, și o finală la US Open în 1999.
Australian Open
Alize Cornet, mesaj superb pentru Simona Halep! Ce i-a transmis fostului număr 1 mondial
ACUM 4 ORE
https://i.eurosport.com/2020/05/10/2816885.jpg
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Australian Open
Australian Open 2022 LIVE Blog, ziua 8 | Kanepi elimină numărul 2 WTA. Tsitsipas îl învinge pe Fritz
ACUM 9 ORE
Australian Open
După 9 ani, Halep poate pierde statutul de "racheta numărul 1 a României". Cîrstea pune presiune
ACUM 10 ORE