Patrick Mouratoglou, care a antrenat-o în ultimul deceniu pe Serena Williams, se va ocupa în perioada următoare de pregătirea Simonei Halep. De altfel, românca se antrenează din februarie la Academia lui Mouratoglou de la Nisa, după ce a renunţat la antrenorii Adrian Marcu şi Daniel Dobre, cu care a lucrat la Australian Open.
https://i.eurosport.com/2022/04/11/3353670.jpg
Patrick Mouratoglou, francez de origine greacă, în vârstă de 51 de ani, a lucrat cu Serena Williams din 2012. Printre jucătorii care au colaborat cu el se numără Marcos Baghdatis, Anastasia Pavlyuchenkova, Jeremy Chardy, Grigor Dimitrov, Coco Gauff şi Stefanos Tsitsipas. De partea cealaltă, Simona Halep a atins cele mai importante rezultate ale carierei alături de australianul Darren Cahill, de care s-a despărțit la finalul anului trecut.
Tenis
Simona Halep a revenit în Top 20 înainte de Roland Garros 2022! Cum arată ierarhia mondială
ACUM 8 ORE
CITEȘTE ȘI:

Darren Cahill a sfătuit-o pe Simona Halep să lucreze cu Patrick Mouratoglou

Simona Halep a dezvăluit de curând că Darren Cahill a sfătuit-o să vină la academia de tenis a lui Patrick Mouratoglou încă de acum trei ani, însă românca a fost sceptică și nu a băgat în seamă sfatul de atunci al australianului: "Darren Cahill mi-a spus că ar fi o idee bună să vin și să mă pregătesc la academia lui Patrick Mouratoglou. De fapt, mi-a spus chiar în urmă cu trei ani, dar n-am făcut-o, nu l-am ascultat, pentru că n-am simțit că e momentul potrivit. N-am mai fost într-o academie până acum", a spus Simona într-un interviu pentru Tennis Majors.
Simona se reface după ultima accidentare chiar la Academia lui Mouratoglou din Franța, iar revenirea ei pe teren este preconizată la finalul lunii. Astfel, românca va sări peste turneul de la Stuttgart de săptămâna viitoare și va juca primul turneu avându-l pe Mouratoglou în lojă la Madrid (28 aprilie și 7mai), ea fiind pe lista anunțată de organizatori. Va urma cel mai probabil turneul de la Roma și apoi Roland Garros, care ar trebui să fie marele obiectiv în viitorul apropiat pentru campioaa noastră.
Turneul ATP de la Monte Carlo e în direct, în fiecare zi, pe Eurosport 2 și Eurosport Player.
Tenis
Simona Halep se odihnește în România înainte de Roland Garros! Ce mesaj i-a transmis Mouratoglou
IERI LA 19:55
Tenis
Ion Țiriac știe cum poate reveni Simona Halep în elita tenisului: "Să facă precum Cristina Neagu!"
14/05/2022 LA 14:09