Italia traversează o perioadă critică în contextul provocat de pandemia de coronavirus. Una dintre cele mai vizitate țări din Europa este cea mai afectată de infectarea cu coronavirus și se luptă să treacă de această criză. Prin tot haosul prezent acum în Italia, mai multe nume mari își arată susținerea față de cadrele medicale și autoritățile de acolo prin mesaje de încurajare.
Este și cazul Mariei Sharapova. Sportiva proaspăt retrasă din activitate a transmis un mesaj pe contul personal de Instagram în care precizează că Italia este a doua ei casă. Masha a spus, printre altele, că are o legătură specială cu Italia fiindcă a petrecut mult timp acolo antrenându-se.

Mesajul transmis de Maria Sharapova

Tenis
Fostul antrenor al Sharapovei, despre rivalitatea dintre Williams și jucătoarea din Rusia: "Respect"
28/07/2022 LA 10:27
Am ajuns în Italia când eram doar o copilă și m-am îndrăgostit imediat. Ca să fiu sinceră, este greu să nu te îndrgostești de această țară. Anul trecut l-am petrecut acolo antrenându-mă și consider că este a doua mea casă. Am mâncat mai multe paste genoveze decât oricine și așa cum trecem cu toții prin clipe grele, haideți să fim amabili, să facem totul cu dragoste și si optimism – toate acele frumoase calități pe care Italia le-a împărtășit cu mine
În acest moment, Italia nu traversează prin cel mai bun scenariu de când pandemia de coronavirus s-a instalat acolo. În prezent sunt 63928 de persoane infectate cu noul COVID-19, dintre care 6078 de decese și 7432 de vindecări.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tenis
Emma Răducanu, sfătuită să apeleze la ajutorul Mariei Sharapova pentru a ieși din criza de rezultate
12/07/2022 LA 14:01
Mutua Madrid Open
Simona Halep poate urca într-un clasament istoric dacă se califică în sferturi la Madrid
01/05/2022 LA 17:55