Halep a fost a fost învinsă, joi, cu scorul de 7-6 (8), 7-5, de iberica Garbine Muguruza, locul 32 WTA, la capătul unui meci care a durat două ore și șapte minute de joc. Simona a avut mai multe șanse de a prelua inițiativa, însă iberica s-a descurcat admirabil.
În primul set, Simona a ratat patru șanse de a câștiga manșa inaugurală, iar Muguruza aprofitat de fiecare moment de slăbiciune al româncei, impunându-se cu 10-8 în tie-break. În setul doi, Simona a avut break-ul, dar când a sevit pentru meci a cedat inițiativa și nu a mai câștigat niciun game.

Mesajul organizatorilor pentru Halep

Tenis
Sorana Cîrstea, OUT în turul 2 la Roland Garros! Românca, eliminată de finalista din 2018, Stephens
ACUM CÂTEVA SECUNDE
După încheierea partidei, organizatorii de la Australian Open i-au transmis un mesaj Simonei Halep pe contul oficial de Twitter al turneului: ”Felicitări pentru un turneu grozav, Simona Halep! Sperăm să te vedem și la anul!”
Toate meciurile de la Australian Open 2020 vor putea fi urmărite pe Eurosport Player. Cele mai interesante dispute vor fi transmise în exclusivitate pe programele Eurosport și vor avea acoperire și pe eurosport.ro. Vodafone este sponsorul transmisiunilor Eurosport de la turneele de tenis de Grand Slam. Urmărește Australian Open pe Eurosport, acasă prin canalele din grila UPC sau oriunde, pe mobil, prin Vodafone TV.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință
Roland-Garros
Karolina Muchova - Maria Sakkari - Roland-Garros
ACUM 14 MINUTE
Roland Garros
Simona Halep se bucură de încredere la Roland Garros! Scorul anticipat de experți în meciul cu Zheng
ACUM 25 MINUTE