Serena venise la All England Club cu scopul declarat de a câştiga în sfârşit al 24-lea titlu de Grand Slam şi a o egala pe Margaret Court în fruntea listei sportivelor cu cele mai multe turnee de Mare Şlem cucerite. Traseul era unul ideal, astfel că existau toate ingredientele ca veterana din SUA să îşi îndeplinească visul.
Americanca a început bine meciul și a condus cu 3-1, dar Sasanovich a egalat la 3-3. De 7 ori câștigătoare la Wimbeldon, Serena a fost nevoită să se retragă din cauza unei accidentări la gleznă.

Serena Williams, după abandonul de la Wimbledon: "Am inima frântă"

Mutua Madrid Open
Simona Halep poate urca într-un clasament istoric dacă se califică în sferturi la Madrid
01/05/2022 LA 17:55
La cald, Serena nu a oferit vreo declaraţie presei, dar a ţinut să trimită un mesaj plin de emoţie către fani şi către organizatorii turneului, pe Instagram.
"Am inima frântă că a trebuit să mă retrag de la Wimbledon. Le transmit toată dragostea şi recunoştinţa mea fanilor şi tuturor celor care au făcut ca arena centrală de aici să aibă o asemenea însemnătate pentru mine. Am simţit incredibila căldură a spectatorilor azi, când am păşit pe central, această arenă e întreaga mea lume", a spus Serena Williams, într-un mesaj emoţionant pe Instagram.
În septembrie, Serena Williams va împlini 40 de ani, astfel că Wimbledon 2021 se prea poate să fi fost ultima ei şansă reală să cucerească un ultim titlu de Grand Slam. Sportiva din SUA nu a făcut vreo referire la retragere, dar e din ce în ce mai clar că asta e opţiunea logică, în contextul în care face faţă tot mai greu la rigorile din circuit, din cauza vârstei.
Orice lovitură de la Wimbledon de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Tenis
Cum l-a convins Simona Halep pe Mouratoglou să-i devină antrenor! Dezvăluirea francezului
26/04/2022 LA 06:42
Tenis
Serena l-a surprins pe Mouratoglou, după ce francezul a semnat cu Simona Halep: "Greu de descifrat"
15/04/2022 LA 16:49