Simona Halep și Horia Tecău au trecut la Cluj, într-un meci demonstrativ, de perechea Marius Copil - Gabriela Ruse. A fost spectacol total în Ardeal, acolo unde Simona Halep, numărul doi mondial, a disputat primul meci de după pandemia de coronavirus. Campioana noastră și Horia Tecău au trecut cu 6-3, 6-4 de dublul Copil/Ruse.
Bună dispoziție și foarte multă voie bună la Cluj-Napoca, acolo unde demonstrativul Halep/Tecău vs Ruse/Copil a încheiat un weekend excelent pentru tenisul românesc. Turneul din Ardeal a fost un real succes, iar ultima partidă, una doar pentru spectacol, a imortalizat excelent acest lucru. Simona Halep a ținut capul de afiș prin prezența sa, dar și prin modul în care a știut să arate pasiunea pe terenul de joc. În unele momente, campioana de la Wimbledon a fost un adevărat one man show, bucurându-se fantastic pentru că are din nou plăcerea de a juca tenis.

Ce mesaj a avut Simona Halep de transmis după turneul de la Cluj

Tenis
Simona Halep, nevinovată în ochii unui cunoscut tenismen: "Ar fi făcut asta dacă ar fi vrut!"
01/12/2022 LA 15:38
Mulțumesc SportsFestival pentru invitație și felicitări pentru acest eveniment. Ca de fiecare dată m-am simțit minunat la Cluj și de această dată și în siguranță, respectând noile măsuri. Plăcerea a fost cu atât mai mare cu cât am revenit pe teren alături de Horia Tecau și Marius Copil. E un nou început, ne vom adapta cu toții și sperăm să revenim cât mai repede și în siguranță în turnee – Simona Halep, pe rețelele de socializare

Gabriela Ruse, învingătoare la Winners Cup

Gabriela Ruse a demonstrat în acest final de săptămână că e extrem de în formă. Jucătoarea de 22 de ani, clasată pe locul 176 WTA, a câștigat Winners Cup, după ce a învins-o în două seturi (6-4, 6-3) pe mult mai experimentata Irina Begu (81 WTA). După meciul decisiv de la Cluj, Gabriela a fost premiată de Simona Halep. Jucătorea aflată pe locul 2 mondial i-a înmânat învingătoarei de la Winners Cup un cec în valoare de 10.000 de dolari.
Per total, turneul din Cluj a dispus de premii în valoare de 30.000 de euro. Conform protocolului, învingătoarea de la Winners Cup urma să o întâlnească pe Halep într-o partidă demonstrativă, de dublu mixt.
Tenis
Un sponsor important al Simonei Halep, mesaj special de Ziua Națională! Ce i-a transmis româncei
01/12/2022 LA 13:53
Tenis
Simona Halep a fost în mod oficial exclusă de la turneul din Africa! Anunțul organizatorilor
30/11/2022 LA 17:02