Bianca Andreescu i-a transmis un mesaj minunat Sofiei Kenin, după ce sportiva din Statele Unite a reușit să câștige primul său titlu de Grand Slam din carieră.
"Sunt extrem de bucuroasă pentru tine!", a scris Bianca pe contul oficial de Twitter. Alături de mesaj, jucătoarea din Canada a postat și momentul în care Kenin reușește punctul decisiv în finala de la Australian Open.
Tenis
Un fost număr 1 ATP englez e convins: "Emma Răducanu va câștiga multe titluri dacă va face asta"
ACUM 2 ORE

Sofia Kenin, discurs impresionant după finala de la Melbourne

La festivitatea de decernare a trofeului, Kenin a avut un discurs minunat, în care a vorbit despre cum visul său tocmai a devenit realitate:
"Visul meu a devenit realitate, este un sentiment incredibil. Am avut multe emoții, dar în final am reușit să câștig. Este o onoare și un privilegiu să mă aflu aici. Abia aștept să mă întorc anul viitor.
Le mulțumesc tuturor celor care m-au susținut, fără ei n-aș fi reușit vreodată această performanță. Echipa, staff-ul și familia mea au fost fantastici și m-au împins constant de la spate. Vreau să vă mulțumesc și vouă, celor din tribune, pentru o atmosferă senzațională. Vă iubesc pe toți!", a spus Sofia Kenin.
În urma victoriei de astăzi, Sofia Kenin a devenit a doua sportivă din Statele Unite din ultimii 40 de ani care câştigă primul titlu de Grand Slam al carierei la Australian Open, după Jennifer Capriati (2001).
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Australian Open
Berrettini - Monfils - Australian Open
ACUM 3 ORE
Australian Open
Australian Open 2022 | Top 5 lovituri din prima zi a sferturilor de finală
ACUM 4 ORE