Sportiva de 29 de ani consideră că aceste momente unice vor avea un impact puternic în viața tuturor, iar pentru a le face față cu brio este nevoie de multă unitate. Aflată la rândul său în carantină la domiciliu, românca le recomandă fanilor săi să fie activi și să încerce cât mai multe lucruri noi în această perioadă delicată.
"Viața noastră este diferită în aceste momente, dar încercăm să ne bucurăm de ceea ce avem. În continuare suntem activi, încercăm lucruri noi și, cel mai important, avem grijă unii de ceilalți. Avem doar momentul prezent.", a scris Sorana pe contul de Instagram.
"Acum descoperim cine suntem cu adevărat.", a fost un alt mesaj postat de Sorana Cîrstea.
Roland-Garros
Paula Badosa - Fiona Ferro - Roland-Garros
ACUM 2 ORE
https://i.eurosport.com/2020/01/21/2758350.jpg

Sanchez Vicario: "Nu cred că vom mai vedea tenis în 2020"

Pandemia de coronavirus a afectat grav și lumea tenisului. În prezent, toate competițiile din lume, atât la masculin, cât și la feminin sunt întrerupte, ca urmare a pericolului generat de virusul Covid-19. Și Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului, a fost amânat deja, ca măsură de precauție.
Inițial, se discuta ca turneele să fie reluate în luna iunie, însă organizatorii de la Wimbledon, turneu care ar trebui să se desfășoare între 29 iunie și 12 iulie, încă nu sunt siguri de nimic.
Emilio Sanchez Vicario, fost jucător important și frate al marii campioane Arantxa Sanchez, crede că va fi imposibil ca vreun turneu de tenis să se mai joace în 2020, chiar dacă evoluția COVID-19 va fi una favorabilă. Asta pentru orice jucător pătrunde într-o țară străină ar trebui să fie izolat timp de 14 zile, ceea ce complică teribil lucrurile.
"Nu cred că va mai fi tenis în 2020, nu cred că acest lucru e posibil în acest moment. Chiar și când situațiile vor fi stabile în fiecare țară, în momentul în care cineva vine pentru a evolua la un turneu trebuie să stea 14 zile în carantină. E procedura standard. Este imposibil ca jucătorii să fie ținuți câte două săptămâni în carantină înainte de fiecare turneu, de aceea zic că nu se va mai juca", a spus Emilio Sanchez Vicario, citat de tennisactu.net.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Roland Garros
Mats Wilander a dat verdictul: poate fi Iga Swiatek noua Serena Williams a tenisului?
ACUM 2 ORE
Roland Garros
LIVEBLOG Roland Garros | Sorana Cîrstea joacă azi în turul secund. Nadal și Djokovic joacă și ei azi
ACUM 3 ORE