Simona Halep a plecat astăzi spre Moscova, acolo unde va participa la Kremlin Cup, competiție programată în perioada 18-24 octombrie.
Înainte de a se urca în avion, românca a vorbit despre așteptările pe care le are de la partidele din următoarea perioadă, spunând că îi e greu să spere la trofee ținând cont de faptul că nu mai este într-o formă atât de bună.
"Ne bucurăm să avem oameni de suflet alături și sper, totuși, să câștig niște meciuri. Mi-e greu să mă gândesc acum la trofee, pentru că n-am jucat foarte mult anul acesta. Ritmul meu nu e la un nivel ridicat, muncesc zi de zi, dar, cu siguranță, îmi e mai greu decât mi-a fost în trecut.
Tenis
Simona Halep, despre cel mai frumos moment din carieră: "Ăsta a fost tot timpul visul meu"
IERI LA 09:43
Îmi place foarte mult Moscova. Nu avem voie să ieșim decât la o plimbare, dar cu toate acestea sunt foarte emoționată și merg cu mare plăcere acolo", a declarat Simona Halep.
Sportiva a vorbit și despre noul membru al familiei sale, un cățel pe care l-a botezat Lessie.
"Lessie e noul membru al familiei noastre. Copiil fiind, eu nu am fost prea mult cu animalele și mi-a fost mai greu să mă apropii, dar acum sunt foarte ok cu ea, am mângâiat-o și am luat-o în casă, eu care nu fac acest lucru", a adăugat Simona Halep.

Cine va face parte din echipa Simonei Halep înaintea noului sezon competițional

Simona Halep a revenit de curând de la Indian Wells, acolo unde nu a reușit să treacă de turul al treilea, fiind învinsă de bielorusa Aliaksandra Sasnovich.
La revenirea în țară, marea noastră campioană a anunțat cu cine va colabora în 2022, în încercarea sa de a reveni între primele zece jucătoare ale lumii.
Fostul lider mondial din WTA a precizat că cei care-i vor fi alături în 2022 sunt Daniel Dobre și Adrian Marcu, ambii fiind cooptați din nou în echipă anul acesta.
"Vom rămâne în aceeași formulă, nu vor mai fi schimbări în echipă. Cu Adrian Marcu am lucrat și în 2013, mă cunoaște destul de bine și mă simt bine alături de el", a declarat Simona Halep.
Tenis
Simona Halep, îngrijorată înainte de startul sezonului din 2022: "Cred că asta m-ar încurca mental!"
IERI LA 20:23
Tenis
Simona Halep, despre completarea echipei pentru 2022: "Cu el n-aș fi ajuns la accidentări grave!"
28/11/2021 LA 14:27