Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Andy Murray, victorie senzațională la Miami în fața lui Matteo Berrettini! Gluma făcută după meci

Bianca Dumitru

Publicat 21/03/2024 la 08:22 GMT+2

Andy Murray l-a învins aseară pe Matteo Berrettini, în trei seturi, într-un meci contând pentru primul tur al turneului ATP 1000 de la Miami. Italianul a câștigat primul set, dar apoi a fost aproape de a leșina și nu a reușit să se mai concentreze asupra jocului.

Rezumatul victoriei lui Andy Murray în fața lui Matteo Berrettini, în primul tur la Miami

Andy Murray s-a calificat în turul 2 al turneului Masters de la Miami, după ce l-a învins aseară pe Matteo Berrettini, în trei seturi, scor 4-6, 6-3, 6-4, după două ore și 47 de minute de joc.
Deși a pierdut primul set, scoțianul de pe locul 62 ATP a intrat mai bine în joc în setul secund, în care a reușit să se distanțeze rapid, conducând cu 5-2.
În acele momente din partea a doua a meciului, Berrettini a fost aproape să își piardă cunoștința, având nevoie să se sprijine în rachetă pentru a nu se prăbuși pe teren.
Din fericire, italianul care a ajuns pe locul 142 mondial a putut continua meciul, dar a fost vizibil afectat de modul în care se simțea, astfel că nu a reușit să-l învingă pe Murray în decisiv.
Citește și:

Murray, glumeț după victoria cu Berrettini

După meciul care a fost cu siguranță epuizant pentru ambii jucători, Andy Murray a mai găsit un strop de energie să glumească.
Sportivul de 36 de ani a scris pe cameră un mesaj adresat direct celor care nu mai credeau în el și în puterea lui de a reveni: "Life in the old dog yet" ("Încă mai e viață în câinele ăsta bătrân").
După victoria cu Berrettini, Andy Murray va da în turul 2 de la Miami peste Tomas Martin Etcheverry, cap de serie nr. 29, pe care l-a mai întâlnit de 3 ori până acum, reușind să-l învingă o singură dată, anul trecut, la Indian Wells.
Argentinianul a câștigat, în schimb, în fața lui Murray la Basel, tot anul trecut, dar și la începutul actualului sezon, în primul tur de la Australian Open.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo