Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Darren Cahill așteaptă riposta de la Djokovic, după demonstrația de forță a lui Sinner: "Noi știm asta!"

Irina Aldea

Publicat 01/04/2024 la 19:07 GMT+3

Jannik Sinner nu a reușit să se apropie prea mult de recordul setat de Djokovic în 2011, 41-0 după începerea unui sezon, și deși a pierdut la Indian Wells în fața lui Alcaraz, a revenit cu triumf la Miami Open.

Darren Cahill & Jannik Sinner, Miami Open 2024

Credit imagine: Getty Images

Jannik Sinner a cucerit duminică la Miami Open al treilea titlu din 2024 din patru disputate, învingându-l pe Grigor Dimitrov în confruntarea din finală cu scorul de 6-3, 6-1. În mod evident încântat de această realizare, antrenorul lui Sinner, Darren Cahill, a vorbit la superlativ despre elevul său.
Australianul, deși a recunoscut că elevul său a jucat un tenis extraordinar, a precizat că trebuie să se concentreze pe îmbunătățirea continuă. În discuție a fost adus numele lui Novak Djokovic, câștigător a 24 de titluri de Grand Slam, care continuă la 36 de ani să facă în continuu ajutări la jocul său.
CITEȘTE ȘI:

Darren Cahill așteaptă riposta de la Djokovic, după demonstrația de forță a lui Sinner

Cahill a adăugat că alți jucători din circuit, precum Daniil Medvedev și Carlos Alcaraz, ambii concurenți de top pentru Sinner, nu sunt diferiți, menționând că aceștia continuă să îl ambiționeze pe proaspătul campion de la Miami Open să lucreze și el la jocul său: "Acesta este lucrul minunat și la Novak Djokovic", a spus Darren Cahill. "Novak Djokovic, la 36 de ani, încă mai caută îmbunătățiri în jocul său și știm că va face ajustări".
"Știm de asemenea că Daniil Medvedev va face ajustări. Știm că se vor face schimbări. Carlos Alcaraz continuă să caute îmbunătățiri la serviciul său. Este normal", a adăugat el. Rămâne de văzut ce replică va putea da Novak Djokovic, în condițiile în care a ajuns în această fază a sezonului fără titlu cucerit, lucru rar întâlnit în cariera lui excepțională.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo