Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"De ce crezi că ai fost atât de dominant?" Răspunsul lui Jannik Sinner, după ce l-a surclasat pe Medvedev la Miami

Andrei Nicolae

Publicat 29/03/2024 la 23:00 GMT+2

Jannik Sinner s-a calificat în finala Masters-ului de la Miami, după ce l-a învins fără drept de apel pe Daniil Medvedev în penultimul act, scor 6-1, 6-2. După meci, numărul 3 mondial a explicat secretul din spatele victoriei sale atât de clare și și-a adus aminte de prima finală jucată la Florida, în urmă cu trei ani.

Sinner durante il match contro Medvedev - Open Miami 2024

Credit imagine: Getty Images

Jannik Sinner s-a calificat pentru a treia oară într-o finală de turneu în acest an, după ce l-a învins pe Daniil Medvedev în semifinalele Masters-ului de la Miami, după doar o oră și 10 minute de joc, scor 6-1, 6-2.
Italianul nu i-a dat nicio șansă adversarului său, în fața căruia a ajuns la șase victorii în duelurile directe. După calificarea în ultimul act al turneului, Sinner a acordat un interviu chiar pe terenul de la Miami, în cadru căruia a fost întrebat de ce crede că l-a dominat atât de clar pe Daniil în această seara.
De asemenea, italianul a fost întrebat și care este diferența dintre versiunea sa din prezent și cea din 2021, care ajungea pentru prima dată într-o finală la Miami. Atunci, numărul 3 mondial a cedat în fața lui Hubert Hurkacz.
"M-am simțit foarte bine pe teren. Pe măsura ce avansezi în turneu, te simți mai comod, știi condițiile. Mă bucură mult prestația de azi. Daniil nu s-a simțit foarte bine, a făcut multe greșeli, greșeli pe care în general nu le comite. Mă bucură mult modul în care am jucat și vom vedea cum va fi în finală.
Sunt o altă persoană (n.r. față de versiunea sa din prima finală jucată la Miami Open, în 2021), totul s-a schimbat. Îmi amintesc că în noaptea dinaintea acelei finale, nu am putut să dorm, transpiram continuu. Acum e altceva, sper să joc cel mai bun tenis al meu duminică, e un turneu foarte important pentru mine. Este o experiență extraordinară", a spus Sinner după accederea în finală.
Citește și:

SINNER E ÎN FINALĂ LA MIAMI. SE VA LUPTA PENTRU TITLU ȘI PENTRU LOCUL 2 MONDIAL

Odată cu accederea în finală, Sinner a ajuns la 21 de victorii în 2024, demonstrând din nou că este cel mai în formă tenismen de la momentul actual. Sportivul antrenat de Darren Cahill se va lupta la Florida pentru al treilea titlu din acest an, după cele de la Australian Open și Rotterdam.
Sinner are o miză în plus în finală, deoarece dacă va reuși să îl învingă pe Grigor Dimitrov sau Alexander Zverev, atunci va urca pe locul 2 mondial și îl va lăsa în urma sa pe Carlos Alcaraz. Ibericul are 8645 de puncte în ierarhia ATP, iar Jannik ar ajunge la 8710 în posibilitatea unui triumf la Masters-ul din Florida.
Italianul este primul jucător calificat în finala de la Miami și își așteaptă acum adversarul din celălalt meci. Pentru al doilea loc din finală, Grigor Dimitrov și Alexander Zverev se vor lupta în această noapte de vineri spre sâmbătă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo