Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ce l-a ajutat pe Carlos Alcaraz să îl învingă pe Kecmanovic în sferturile turneului de la Miami! "A fost incredibil"

Bianca Dumitru

Publicat 01/04/2022 la 13:49 GMT+3

Carlos Alcaraz s-a calificat noaptea trecută în semifinalele turneului de la Miami, după ce a trecut de Miomir Kecmanovic în trei seturi, scor 6-7 (5), 6-3, 7-6 (5). După meci, spaniolul care este în prezent pe locul 14 ATP a vorbit despre ce l-a ajutat să câștige.

Carlos Alcaraz celebra un punto ante Stefanos Tsitsipas en el Masters 1.000 de Miami

Credit imagine: Getty Images

Carlos Alcaraz și Miomir Kecmanovic au oferit meciul turneului de la Miami. Spaniolul s-a impus dramatic, scor 6-7 (5), 6-3, 7-6 (5) pentru a-și asigura un loc în semifinalele competiției.
Ibericul de pe locul 14 ATP a reușit un punct incredibil în startul setului doi, iar apoi și-a adjudecat victoria după un set decisiv extrem de echilibrat.
picture

Carlos Alcaraz nu e uman! Punct irepetabil în sfertul de finală de la Miami, cu Kecmanovic

După meci, Carlos Alcaraz a vorbit despre ceea ce l-a ajutat să obțină calificarea în semifinale, în ciuda faptului că a pierdut primul set al partidei cu Miomir Kecmanovic.
Citește și:

"Mi-au dat o energie incredibilă!"

Spaniolul a spus că publicul l-a motivat să câștige, dându-i o energie foarte bună în finalul partidei pe durata căreia a știut că trebuie să joace foarte bine pentru a-i face față sârbului de pe locul 48 ATP.
"Știam că Miomir joacă foarte bine, știam că trebuie să am un nivel foarte bun de joc. A fost foarte aproape să câștige meciul, dar energia pe care publicul mi-a dat-o a fost incredibilă și datorită lor am fost capabil să obțin victoria.
În unele meciuri încerc să lovesc mingea mai puternic și să pun presiune pe adversar, să-l fac să iasă din zona de confort. În cele mai importante momente ale partidelor, este nevoie să-mi folosesc cea mai bună lovitură, iar asta îmi dă încredere", a declarat Carlos Alcaraz pentru Eurosport.
picture

Carlos Alcaraz și Miomir Kecmanovic, meciul turneului de la Miami. Spaniolul, în semifinale

În semifinalele turneului de la Miami, spaniolul de pe locul 14 ATP va da piept cu Hubert Hurkacz, câștigătorul din 2021 al turneului, cel care l-a eliminat în sferturi pe Daniil Medvedev, în două seturi, scor 6-7 (7), 3-6.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo