Carlos Alcaraz și Miomir Kecmanovic au oferit meciul turneului de la Miami. Spaniolul s-a impus dramatic, scor 6-7 (5), 6-3, 7-6 (5) pentru a-și asigura un loc în semifinalele competiției.
Ibericul de pe locul 14 ATP a reușit un punct incredibil în startul setului doi, iar apoi și-a adjudecat victoria după un set decisiv extrem de echilibrat.

Carlos Alcaraz nu e uman! Punct irepetabil în sfertul de finală de la Miami, cu Kecmanovic

Roland-Garros
Top 3 meciuri de urmărit în prima săptămână la Roland Garros pe tabloul feminin și pe cel masculin
ACUM 4 ORE
După meci, Carlos Alcaraz a vorbit despre ceea ce l-a ajutat să obțină calificarea în semifinale, în ciuda faptului că a pierdut primul set al partidei cu Miomir Kecmanovic.
Citește și:

"Mi-au dat o energie incredibilă!"

Spaniolul a spus că publicul l-a motivat să câștige, dându-i o energie foarte bună în finalul partidei pe durata căreia a știut că trebuie să joace foarte bine pentru a-i face față sârbului de pe locul 48 ATP.
"Știam că Miomir joacă foarte bine, știam că trebuie să am un nivel foarte bun de joc. A fost foarte aproape să câștige meciul, dar energia pe care publicul mi-a dat-o a fost incredibilă și datorită lor am fost capabil să obțin victoria.
În unele meciuri încerc să lovesc mingea mai puternic și să pun presiune pe adversar, să-l fac să iasă din zona de confort. În cele mai importante momente ale partidelor, este nevoie să-mi folosesc cea mai bună lovitură, iar asta îmi dă încredere", a declarat Carlos Alcaraz pentru Eurosport.

Carlos Alcaraz și Miomir Kecmanovic, meciul turneului de la Miami. Spaniolul, în semifinale

În semifinalele turneului de la Miami, spaniolul de pe locul 14 ATP va da piept cu Hubert Hurkacz, câștigătorul din 2021 al turneului, cel care l-a eliminat în sferturi pe Daniil Medvedev, în două seturi, scor 6-7 (7), 3-6.
Roland Garros
"Nadal este idolul nostru, dar Alcaraz va însemna mai mult!" Corretja, despre viitorul lui Carlitos
IERI LA 05:08
Roland-Garros
French Open 2022: informații, premii și favoriți
IERI LA 20:44