Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Miami Open | Debut fantastic pentru Alcaraz și calificare fără emoții în turul 3

Ion Alexandru

Actualizat 27/03/2022 la 09:41 GMT+3

Miami Open | Spaniolul Carlos Alcaraz are doar 18 ani, dar este la un nivel foarte ridicat. Puștiul asemănat cu Nadal a fost devastator la prima sa apariție în acest an la Miami. Victoria scurtă cu Fucsovics i-a adus calificarea în turul 3.

Carlos Alcaraz (Masters 1000 Miami 2022)

Credit imagine: EFE

Miami Open | Carlos Alcaraz, numărul 16 în clasamentul mondial, l-a învins ușor pe ungurul Marton Fucsovics în doar 81 de minute, 6-3, 6-2. Alcaraz, semifinalist săptămâna trecută la Indian Wells, a confirmat victoria din 2021 obținută la Winston Salem împotriva lui Fucsovics și îl va înfrunta pe croatul Marin Cilic (numărul 23), care a trecut de australianul Alexei Popyrin. Spaniolul a început meciul foarte eficient și a profitat de singura sa șansă de break din primul set pentru a lua serviciu de la Fucsovics în al doilea joc și a scăpat cu 3-0. În control total cu serviciul, Alcaraz s-a impus în primul set cu 6-3 în 34 de minute.
Citește și:
Câștigător al finalei ATP NextGen de la Milano în 2021 și la Rio de Janeiro în acest sezon, Alcaraz continuă să joace un tenis excelent de tenis, după ce a ajuns săptămâna trecută în semifinale la turneul de la Indian Wells. În California, el a fost învins de idolul său Rafa Nadal după un meci spectaculos. Alcaraz nu a slăbit ritmul în fața lui Fucsovics și a mai câștigat un break în al doilea joc al setului secund pentru a-și deschide drumul spre victorie. Spaniolul a avut meritul de a anula patru mingi de break în jocul următor și a mai reușit un break în drum spre un 6-2 concludent. În doar 81 de minute, spaniolul de 18 ani și-a asigurat calificarea în turul următor.

Lloyd Harris, surpriza zilei la Miami

Sudafricanul Lloyd Harris (44 ATP) s-a impus fără prea multe discuții în fața lui Denis Shapovalov. Canadianul aflat pe locul 14 în lume a avut o prezență de doar 79 de minute în acest an la Miami Open. Harris a câștigat cu 6-3, 6-4 și este în turul 3. Americanul Wolf a reușit lovitura zilei în fața lui Tsitsipas.
Alte rezultate ale zilei de sâmbătă de la Miami
  • Karatsev - Humbert 7-5, 6-2
  • Fritz - Kukushkin 6-3, 5-7, 6-3
  • Ramos - Korda 6-4, 6-7, 3-6
  • Basilashvili - Brooksby 3-6, 1-6
  • Tsitsipas - Wolf 6-4, 6-7, 6-1
  • Cilic - Popyrin 6-0, 6-3
Meciurile de pe tabloul masculin de Miami Open continuă și astăzi de la ora 17 pe Eurosport 2 și Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo