Carlos Alcaraz și Casper Ruud se vor întâlni în finala de la Miami Open, al doilea turneu ATP Masters 1000 al sezonului. Cei doi se află în premieră în finala unui asemenea turneu.
În 2022, atât Alcaraz, cât și Ruud, au cucerit turnee ATP în luna februarie. Cei doi s-au impus în turneele pe zgură din America de Sud, cu Ruud ridicând trofeul de la Buenos Aires, în timp ce Alcaraz s-a impus la Rio.
Americanii de la Sportskeeda merg pe mâna tânărului spaniol în finala de la Miami, ceea ce l-ar face primul spaniol care se va impune la turneul din Florida. În ciuda vârstei sale, Alcaraz arată o maturitate ieșită din comun pe teren, având mentalitatea unui adevărat veteran al circuitului.
Roland Garros
Mouratoglou a dat verdictul! Care sunt cei 4 favoriți la câștigarea titlului de la Roland Garros
IERI LA 13:43
Citește și:

Carlos Alcaraz, favorit în finala cu Casper Ruud de la Miami

"Jocul solid al lui Alcaraz de pe linia de fund fac din el o adevărată amenințare atunci când joacă din spatele terenului. Abilitățile sale fizice îl ajută să acopere terenul foarte bine. Alcaraz știe foarte bine și când să schimbe tactica. A simțit că Hurkacz este lent, iar în timpul semifinalei a lovit multe scurte pentru a îl aduce la fileu.
Ruud are un avantaj când vine vorba de serviciu. Numărul 8 mondial a servit destul de bine în acest turneu, câștigând 85% din punctele de pe primul serviciu în primele 5 partide. Dar Ruud nu se poate baza numai pe serviciul său și va trebui să se asigure de faptul și alte aspecte ale jocului său vor fi solide în partida cu jucătorul spaniol.
Când nimic pare să nu meargă, spiritul de luptător al lui Alcaraz l-a împins de multe ori de la spate. Toate datele arată că vom avea parte de o partidă echilibrată între cei doi tineri jucători, dar spaniolul ar trebui să iasă învingător la limită, câștigând finala în trei seturi", au scris cei de la Sportskeeda înaintea finalei.
Carlos Alcaraz și Casper Ruud s-au întâlnit o singură dată până acum. În aprilie 2021, la Marbella, cei doi s-au întâlnit în sferturile de finală. Partida a fost câștigată de jucătorul spaniol în două seturi, scor 6-2, 6-4.
Carlos Alcaraz i-a învins la Miami pe Marton Fucsovic, Marin Cilic, Stefanos Tstisipas, Miomir Kecmanovic și Hubert Hurkacz, în timp ce Casper Ruud a trecut de Henri Laaksonen, Alexander Bublik, Cameron Norrie, Alexander Zverev și Francisco Cerundolo.
Finala de la Miami Open dintre Carlos Alcaraz și Casper Ruud este în această seară de la ora 20:00 pe Eurosport 2 și Eurosport Player.
Internazionali BNL d'Italia
Prezență incredibilă în finalele de la Roma! De câte ori au ajuns Nadal și Djokovic în ultimul act
15/05/2022 LA 12:02
Internazionali BNL d'Italia
Casper Ruud, mesaj superb la fileu pentru Novak Djokovic, după ce sârbul a ajuns la 1000 de victorii
15/05/2022 LA 07:38