Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Iga Swiatek, OUT de la Miami Open! Liderul din WTA s-a retras: "O decizie foarte dificilă!"

Irina Aldea

Publicat 22/03/2023 la 17:14 GMT+2

Iga Swiatek, cea mai bună jucătoare de tenis din lume la ora actuală, a decis să se retragă de la Miami Open, turneu de 1000 de puncte, din cauza accidentării pe care a căpătat-o pe durata Indian Wells.

Iga Swiatek s-a retras de la Miami Open 2023

Credit imagine: Getty Images

Iga Swiatek (locul 1 WTA ) și-a încheiat recent participarea la turneul de la Indian Wells. Poloneza a ajuns până în semifinale, unde, după un meci slab, a pierdut în fața cele care avea să câștige competiția din California, Elena Rybakina (locul 7 WTA) cu 2-6, 2-6. Acum, jucătoarea din Polonia în vârstă de 21 de ani urma să joace la Miami Open.
Din păcate pentru organizatori, prestația ei la Miami Open era incertă încă de săptămâna trecută, deoarece a transmis că se luptă cu probleme de sănătate: "Nu sunt 100% aptă din punct de vedere fizic. Simt un ușor disconfort la coastă, mă voi consulta cu echipa medicală. Deocamdată, mă pregătesc pentru start, dar vom vedea ce vor aduce următoarele zile. Nu știu încă", a spus ea săptămâna trecută.
CITEȘTE ȘI:

Iga Swiatek a decis să nu joace la Miami Open

Acum, Iga Swiatek, triplă câștigătoare de Grand Slam, a decis să se retragă de la turneul de la Miami: "A fost într-adevăr o decizie foarte dificilă, dar nu am nicio îndoială că sănătatea este absolut cea mai importantă", a fost mesajul transmis de Iga Swiatek prin intermediul rețelelor de socializare.
Poloneza va lipsi și din cadrul Billie Jean King Cup, ceea ce reprezintă o veste extrem de proastă pentru Polonia, mai ales că întâlnesc Kazahstan. În clasament, Iga Swiatek nu va avea de suferit, chiar dacă pierde 1000 de puncte (datorită titlului cucerit anul trecut în Florida), asta pentru că are un avans încă foarte confortabil în fruntea clasamentului WTA.
picture

Acțiunea din circuitul ATP se vede și în 2023 pe Eurosport și pe aplicația Eurosport

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo