Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

ATP Miami: Al doilea favorit, Stefanos Tsitsipas, eliminat în sferturile de finală de Hubert Hurkacz

Irina Aldea

Publicat 01/04/2021 la 22:52 GMT+3

Stefanos Tsitsipas, al doilea favorit al întrecerii de la Miami Open, a fost eliminat în sferturile de finală de către Hubert Hurkacz, ocuapnt al locului 37 ATP.

Stefanos Tsitsipas

Credit imagine: Getty Images

Stefanos Tsitsipas (5 ATP) a părăsit competiția Masters 1000 de la Miami în faza sferturilor de finală după ce a fost învins de polonezul Hubert Hurkacz, ocupant al locului 37 ATP. Tsitsipas era favorit numărul 2 la Miami, însă presiunea constantă pe care Hurkacz a pus-o asupra adversarului lui a dat roade, astfel că s-a calificat în semifinale la turneul organizat în Florida.
Grecul a cedat cu scorul de 6-2, 3-6, 4-6, la capătul unui meci care a durat două ore și 22 de minute de joc. Tsitsipas a început partida din sferturile de finală în forță și părea că Hubert Hurkacz nu va avea vreo șansă în fața grecului, dar polonezul a perseverat, iar în setul al doilea a reușit să rupă ritmul adversarului lui și să se distanțeze, determinându-l pe Tsitsipas să greșească mai des.

ATP Miami | Hubert Hurkacz a produs surpriza și l-a eliminat pe Stefanos Tsitsipas

Hurkacz a reușit astfel să trimită partida în decisiv, un set extrem de echilibrat, în care un singur break a făcut diferența. Totuși, polonezul a rămas puternic în setul al treilea și nu a greșit, iar în final, eforturile lui au dat roade. În penutlimul act, Hurkacz va avea o nouă misiune dificilă. El se va întâlni cel mai probabil cu Andrey Rublev, favorit numărul 4. Rusul îl întâlnește în această noapte, în direct pe Eurosport de la ora 2.00 pe impresionantul tânăr tenismen, Sebastian Korda.
În acest moment cunoaștem deja trei semifinaliști la Miami Open. Dacă Hurkacz se va duela cu învingătorul dintre Rublev și Korda, în cealaltă semifinală se vor întâlni Roberto Bautista-Agut, favorit numărul 7, și Jannik Sinner, favoritul numărul 21. La cum arată acum tabloul, marele favorit la câștigarea titlului este Andrey Rublev. Compatriotul lui, Daniil Medvedev, cap de serie numărul 1, a fost eliminat în sferturile de finală de Bautista-Agut.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și fiecare Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo