Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

ATP Miami | Bautista-Agut – Sinner și Rublev – Hurkacz, lupta pentru un loc în finala turneului

Irina Aldea

Publicat 02/04/2021 la 13:30 GMT+3

Vineri au loc semifinalele turneului Masters 1000 de la Miami, în direct pe Eurosport. Roberto Bautista-Agut îl întâlnește pe Jannik Sinner, iar Andrey Rublev se va duela cu Hubert Hurkacz.

Andrey Rublev

Credit imagine: Getty Images

Vineri vom afla, în direct pe Eurosport, numele finaliștilor ediției din 2021 de la Miami Open. Eliminarea principalului favorit, Daniil Medvedev, în sferturile de finală de către Roberto Bautista-Agut, ne-a asigurat deja că vom avea un nou campion de turneu Masters 1000. Acum, spaniolul îl va întâlni pe tânărul italian Jannik Sinner în penultimul act al turneului.
Sinner a cedat un singur set în drumul lui sper semifinala de la Miami, acolo unde urmărește să devină doar al patrulea finalist adolescent din istoria de 36 de ani a turneului. Doar campionul din 1990 Andre Agassi (19 ani), finalistul din 2005 Rafael Nadal (18 ani) și campionul din 2007 Novak Djokovic (19 ani) au reușit să treacă de semifinale la Miami având sub 20 de ani.

ATP Miami | Bautista-Agut – Sinner și Rublev – Hurkacz, semifinalele turneului Masters 1000

Favorit numărul 7 al turneului, Bautista-Agut este singurul sfert-finalist cu vârsta de peste 25 de ani, va încerca să obțină revanșa pentru înfrângerea pe care a suferit-o la Dubai în fața lui Sinner. Italianul s-a impus acolo cu scorul de 6-4, 3-6, 7-5. Aceasta va fi a doua confruntare dintre Bautista-Agut și Sinner. Meciul va începe la ora 20.00, în direct pe Eurosport 2 și Eurosport Player.
Cine va fi campionul Miami Open 2021?
În cealaltă semifinală se vor duela Andrey Rublev, al patrulea favorit al competiției, și Hubert Hurkacz, favorit numărul 26. Polonezul a făcut până acum doar "victime" cu nume în Florida. Dacă în turul doi nu a avut nicio problemă cu americanul Kudla, Hurkacz i-a învins apoi pe Dhapovalov, Raonic și pe Tsitsipas. De partea cealaltă, Rublev pare de neoprit. Rusul nu a cedat niciun set până în semifinale și a trecut cu ușurință de Sandgren. Fucsovics, Cilic și Korda. Meciul dintre Rublev și Hurkacz are loc în această noapte, de la ora 2.00, în direct pe Eurosport 2 și Eurosport Player.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și fiecare Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo