Andrey Rublev, al patrulea favorit al competiției de la Miami, nu a cedat niciun set până în semifinale la turneul organizat la Florida, însă este de părere că se află în această fază a competiției datorită norocului. Ce-i drept, rusul a avut parte de un meci foarte dificil în sferturile de finală cu Sebastian Korda. Rublev s-a impus totuși în minimum de seturi, scot 7-5, 7-6 (7), după o oră și 39 de minute de joc.
Dacă în prima semifinală se vor duela Bautista-Agut și Sinner, în a doua semifinală a zilei se vor duela Andrey Rublev, al patrulea favorit al competiției, și Hubert Hurkacz, favorit numărul 26. Polonezul a făcut până acum doar "victime" cu nume în Florida. Dacă în turul doi nu a avut nicio problemă cu americanul Kudla, Hurkacz i-a învins apoi pe Dhapovalov, Raonic și pe Tsitsipas. De partea cealaltă, Rublev pare de neoprit. Rusul nu a cedat niciun set până în semifinale și a trecut cu ușurință de Sandgren. Fucsovics, Cilic și Korda. Meciul dintre Rublev și Hurkacz are loc în această noapte, de la ora 2.00, în direct pe Eurosport 2 și Eurosport Player.
CINE VA FI CAMPIONUL MIAMI OPEN 2021?
Australian Open
"Nu va fi un nou Big-3!" Mats Wilander, despre cine va domina tenisul masculin în următorii ani
IERI LA 10:42

Andrey Rublev spune că a ajuns cu noroc în semifinale la turneul Masters 1000 de la Miami

"A fost foarte dificil, meciul nostru a fost întrerupt din cauza ploii, pauza asta mi-a afectat serios jocul. Korda a jucat grozav, dar cinstit să fiu, am fost norocos pentru că a fost accidentat. Din cauza asta, Sebastian s-a mișcat mai greu, un element cheie al meciului. Am fost surprins de nivelul lui de joc, pentru că ne-am antrenat împreună anul trecut. E un jucător extrem de talentat.
În setul secund ar fi fost posibil ca el să câștige foarte simplu, nu am înțeles ce se întâmplă. Am fost foarte norocos să câștig manșa a doua pentru că Sebastian Korda juca extraordinar, își ridicase nivelul de joc. Pe Hurkacz îl cunosc destul de bine, am mai jucat odată în circuit, el a câștigat atunci. E o persoană plăcută și un bun jucător de tenis. Va fi interesant fără doar și poate", a spus andrey Rublev pentru site-ul ATP.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și fiecare Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Tenis
Andrey Rublev, depistat pozitiv cu Covid-19 după turneul demonstrativ de la Abu Dhabi
27/12/2021 LA 11:44
Tenis
Reușită remarcabilă în circuitul masculin de tenis! Se întâmplă pentru a doua oară în istorie
23/11/2021 LA 13:11