Luna trecută, Daniil Medvedev a ajuns pentru a doua oară în carieră într-un finală de Grand Slam, dar Djokovic a fost prea puternic în Australia. Rusul a fost oprit dintr-o serie de 20 de victorii consecutive, timp în care a cucerit Paris Masters, ATP Finals și ATP Cup.
Noul număr 2 mondial are un nou look, dar Medevedev nu este convins că își va păstra mustața și după turneul de la Miami. Medvedev este principalul favorit la Miami, după ce Djokovic s-a retras pentru a petrece o săptămână cu familia.
"Anul trecut prin ianuarie am fpcut o ședință foto și a trebuit să mă bărbieresc. Pentru câteva minute am rămas doar cu mustața și mi s-a părut că nu arătam rău deloc. M-am gândit atunci să-mi las mustață pentru a mă distra la un turneu. Acum este acel moment" a spus Medvedev după succesul convingptor din turul 2 obținut în fața lui Yen-Hsun Lu din Taiwan.
Tenis
Mouratoglou știe de ce nu au câștigat mai mult Medvedev și Tsitsipas: "Le-a afectat încrederea!"
25/11/2022 LA 11:34

Medvedev visează la numărul 1 mondial

Daniil Medvedev a pierdut finala de la Australian Open în fața lui Djokovic și a pierdut surprizător la Rotterdam. Rusul s-a impus la Marsilia pentru al 10-lea trofeu al carierei și acum viează frumos. Medvedev are 15-2 în raportul meciurilor din 2021 și doar prietenul rus Rublev are mai multe victorii decât el în debutul anului.
"E bine că amândoi jucăm bine! E clar că tenisul din Rusia este în creștere. Sper că oamenii din țara mea să fie mândri de ce reușim și să ne susțină." a spus Medvedev.

ATP Miami : Rezumat Medvedev - Lu

Fiecare turneu ATP Masters 1000 și fiecare Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Nitto ATP Finals
Andrey Rublev, copleșit de atmosfera de la Turneul Campionilor! "Nu meritam o așa susținere"
21/11/2022 LA 17:08
Tenis
"Djokovic e cel mai bun jucător de pe planetă"! Patrick McEnroe s-a convins după Turneul Campionilor
21/11/2022 LA 16:22