Simona Halep se află la Miami, acolo unde va participa la turneul WTA 1000 Miami Open, turneu ce se desfășoară în perioada 22 martie-3 aprilie. Înainte de debutul la turneul din Florida, dubla câștigătoare de Grand Slam a fost alături de Fabio Fognini și Casper Ruud și au pus umărul la renovarea unei case.
Cei trei s-au alăturat ONG-ului din Miami Rebuilding Together, o organizație care se ocupă cu renovarea locuințelor.
"O dimineață super amuzantă alături de Casper Ruud și Fabio Fognini, dând o mână de ajutor proiectului Rebuilding Together din Miami", a scris Simona pe contul său de Twitter.
Miami Open
La ce să ne așteptăm de la Carlos Alcaraz!? Experții Eurosport România și-au spus părerile
04/04/2022 LA 09:25
Citește și:

Simona Halep joacă direct în turul al doilea de la Miami

După ce a ajuns până în semifinalele turneului de la Indian Wells, acolo unde a fost învinsă de Iga Swiatek, Simona Halep este pregătit de un parcurs lung și la Miami Open. Ea va intra direct în turul al doilea al turneului din Florida și o va întâlni pe Daria Saville, cea care a trecut de Gretje Minnen, scor 7-5, 6-3.
Halep se așteaptă la o dispută destul de echilibrată cu australianca, menționând că a urmărit-o și a rămas plăcut impresionată de jocul acesteia.
"A jucat bine la Indian Wells, a jucat bine și aici în primul tur, m-am uitat un pic. Va fi un meci destul de greu, pentru că va fi primul din turneu pentru mine și mereu se întâmplă așa. Dar am încredere în mine, sunt pregătită și aștept să dau tot ce am mai bun", a mai spus Halep.
3-1 este scorul întâlnirilor Halep - Saville, în circuitul WTA. În cazul în care va trece de sportiva de la Antipozi, Halep o poate întâlni pe Emma Răducanu în turul al treilea.
Miami Open
Era Alcaraz a început! "O legendă în devenire. Deja îl văd printre marii favoriți la Roland Garros"
04/04/2022 LA 06:59
Miami Open
Iga Swiatek, entuziasmată de victoria cu Osaka în finala de la Miami! Predicția făcută de poloneză
03/04/2022 LA 06:05