Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cum s-a relaxat Simona Halep înainte de debutul la Miami Open? Gest minunat, alături de Fognini și Ruud

Alex Masgras

Actualizat 23/03/2022 la 20:40 GMT+2

Simona Halep este pregătită de un parcurs lung și la Miami, după ce săptămâna trecută a ajuns până în semifinalele de la Indian Wells. Înainte de debutul la turneul din Florida, Halep s-a relaxat alături de Casper Ruud și Fabio Fognini într-un mod inedit.

Simona Halep

Credit imagine: Getty Images

Simona Halep se află la Miami, acolo unde va participa la turneul WTA 1000 Miami Open, turneu ce se desfășoară în perioada 22 martie-3 aprilie. Înainte de debutul la turneul din Florida, dubla câștigătoare de Grand Slam a fost alături de Fabio Fognini și Casper Ruud și au pus umărul la renovarea unei case.
Cei trei s-au alăturat ONG-ului din Miami Rebuilding Together, o organizație care se ocupă cu renovarea locuințelor.
"O dimineață super amuzantă alături de Casper Ruud și Fabio Fognini, dând o mână de ajutor proiectului Rebuilding Together din Miami", a scris Simona pe contul său de Twitter.
Citește și:

Simona Halep joacă direct în turul al doilea de la Miami

După ce a ajuns până în semifinalele turneului de la Indian Wells, acolo unde a fost învinsă de Iga Swiatek, Simona Halep este pregătit de un parcurs lung și la Miami Open. Ea va intra direct în turul al doilea al turneului din Florida și o va întâlni pe Daria Saville, cea care a trecut de Gretje Minnen, scor 7-5, 6-3.
Halep se așteaptă la o dispută destul de echilibrată cu australianca, menționând că a urmărit-o și a rămas plăcut impresionată de jocul acesteia.
"A jucat bine la Indian Wells, a jucat bine și aici în primul tur, m-am uitat un pic. Va fi un meci destul de greu, pentru că va fi primul din turneu pentru mine și mereu se întâmplă așa. Dar am încredere în mine, sunt pregătită și aștept să dau tot ce am mai bun", a mai spus Halep.
3-1 este scorul întâlnirilor Halep - Saville, în circuitul WTA. În cazul în care va trece de sportiva de la Antipozi, Halep o poate întâlni pe Emma Răducanu în turul al treilea.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo