Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Emma Răducanu, reacție promptă după câteva critici "nedrepte": "Sunt la club 12 ore pe zi"

Andrei Nicolae

Actualizat 26/03/2022 la 17:39 GMT+2

Pe fondul rezultatelor neconvingătoare din ultima vreme, dar cu o listă de sponsori tot mai impresionantă, Emma Răducanu este criticată pentru faptul că nu-i mai stă gândul la tenis.

Emma Raducanu, en rueda de prensa durante el WTA Miami

Credit imagine: Getty Images

Emma Răducanu este tot mai des criticată în Marea Britanie, pe măsură ce numărul de contracte de publicitate este în continuă creștere. Asta se întâmplă pentru rezultatele nu sunt la nivelul așteptărilor, după titlul de la US Open de anul trecut.
Printre comentariile pe rețele de socializare, jucătoarea a fost taxată pentru faptul că nu se mai concentrează pe tenis, fiindu-i remarcată, în schimb, lista în creștere a partenerilor comerciali.
Emma Răducanu a avut un alt turneu frustrant la Miami, fiind eliminată încă din turul 2, după o partidă cu Katerina Siniakova. Înaintea acestui turneu, la începutul săptămânii, Porsche a anunțat un acord cu tânăra sportivă în vârstă de 19 ani.

Emma Răducanu susține că principala ei prioritate este îmbunătățirea rezultatelor pe teren

În acest context, Emma insistă pe faptul că principala ei prioritate este îmbunătățirea rezultatelor pe teren.
"Poate că vedeți, la știri sau pe rețelele de socializare, că semnez asta sau o altă înțelegere. Simt că este destul de înșelător, pentru că mă antrenez 5-6 ore pe zi. Sunt la club 12 ore pe zi", a declarat Răducanu pentru mass-media din Marea Britanie.
"Dacă fac o postare în mașină, în drum spre antrenament, dintr-o dată este că 'Nu mă concentrez pe tenis'. Cred că este nedrept, dar este ceva cu care am învățat să mă descurc și să devin puțin mai insensibilă la tot ce se spune", a adăugat campioana de la US Open. Emma a mai precizat că pe trimestru are doar 3-4 zile ocupate cu sponsorii.
După succesul remarcabil la Flushing Meadows, în septembrie 2021, Emma Răducanu nu a mai realizat nimic notabil în circuitul WTA. De atunci a mai înregistrat doar 4 victorii. Numărul 13 mondial intră acum pe un teren mai puțin cunoscut, cel puțin la cel mai înalt nivel, sezonul de zgură.
Până la Stuttgart Open, în aprile, un turneu sponsorizat de Porsche, Emma va reprezenta Marea Britanie într-un meci de calificare la Cupa Billie Jean King împotriva Cehiei, la Praga, în perioada 15-16 aprilie.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo