Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Irina Begu s-a calificat în turul al doilea de la Miami, după victoria în fața lui Hailey Baptiste

Alex Masgras

Actualizat 23/03/2022 la 19:22 GMT+2

Irina Begu a obținut calificarea în turul al doilea de la Miami, după ce a învins-o în primul tur pe Hailey Baptise, scor 6-7(6), 6-1, 6-1.

Irina Begu

Credit imagine: Getty Images

Irina Begu (70 WTA) a debutat cu victorie la Miami. Jucătoarea din România a încheiat seria de patru înfrângeri consecutive, după ce a învins-o în trei seturi pe Hailey Baptiste (122 WTA), scor 6-7(6), 6-1, 6-1.
Primul set al întâlnirii a fost și cel mai echilibrat. Jucătoarea din Statele Unite a realizat break-ul la 3-2, dar Begu a răspuns imediat și a reușit rebreak-ul. La 4-5, pe propriul serviciu, Begu a salvat o minge de set, iar primul set a ajuns în cele din urmă la tiebreak. Acolo, Begu a salvat alte trei mingi de set, după ce Baptiste se distanțase la 6-3, dar americanca s-a impus în cele din urmă cu 8-6.
Citește și:

Irina Begu o va întâlni pe Aryna Sabalenka în turul doi de la Miami

Setul al doilea a fost dominat categoric de româncă. Begu a reușit două breaku-uri și a trimis partida în decisiv, după doar 26 de minute jucate în al doilea act, impunându-se cu 6-1.
În decisiv, Begu a reușit un nou break la 1-1, în urma celui mai echilibrat game al partidei. După trei mingi de break ratate, Begu a câștigat game-ul pe serviciul adversarei, iar setul decisiv a devenit o formalitate pentru jucătoarea din România. La fel ca în setul secund, Begu s-a impus cu 6-1 și în decisiv, obținând calificarea în turul al doilea de la Miami.
În turul următor, Irina Begu va avea o misiune mult mai dificilă, ea urmând să o întâlnească pe Aryna Sabalenka. Partida din turul al doilea de la Miami va fi prima întâlnire directă dintre cele două jucătoare.
Irina Begu va evolua și pe tabloul de dublu de la Miami, alături de Monica Niculescu. Joi, cele două românce vor întâlni în primul tur perechea Alicja Rosolska/Erin Routliffe.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo