Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Irina Begu, victorie uriașă la Miami Open! A eliminat-o pe favorita nr. 1, Aryna Sabalenka, în două seturi

Bianca Dumitru

Actualizat 25/03/2022 la 07:16 GMT+2

Irina Begu s-a calificat noaptea trecută în turul 3 la Miami Open, după ce a învins-o în două seturi pe Aryna Sabalenka, favorita nr. 1 a competiției, scor 4-6, 4-6.

Irina Begu, la Miami Open

Credit imagine: Getty Images

În această dimineață, Irina Begu a reușit o victorie uriașă la Miami Open. Românca de pe locul 70 WTA a învins-o pe favorita numărul 1 a competiției, Aryna Sabalenka, în două seturi, obținând calificarea în turul 3. Meciul s-a încheiat după doar o oră și 38 de minute, cu scorul de 4-6, 4-6.
Partida a început într-o manieră echilibrată, cele două sportive împărțindu-și game-urile până la scorul de 3-3. Begu a reușit apoi primul și singurul break al setului 1 și a ajuns să conducă cu 3-5. Deși belarusa de pe locul 5 WTA și-a câștigat ulterior propriul serviciu, Irina Begu s-a impus rapid cu 4-6, după doar 37 de minute de joc.
Sabalenka a câștigat primul game al setului 2, dar apoi a pierdut 3 consecutive, românca reușind un nou break și luând un avans pe care nu l-a mai pierdut. Chiar dacă mingile au fost mai disputate, iar game-urile mai lungi, Irina Begu și-a păstrat calmul și a reușit să obțină o victorie incredibilă în fața unei sportive de top.
Citește și:
Aceasta este a doua eliminare consecutivă în turul 2 pentru Aryna Sabalenka, belarusa fiind învinsă și la Indian Wells în aceeași fază a competiției. Atunci, sportiva de pe locul 5 WTA a pierdut în trei seturi, în fața lui Jasmine Paolini, scor 2-6, 6-3, 6-3.
În turul 3 la Miami Open, Irina Begu va da peste Aliaksandra Sasnovich, locul 60 WTA, care a învins-o ieri pe Daria Kasatkina, în două seturi, scor 7-6 (5), 6-4, la capătul unei partide care a durat două ore și un minut.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo