Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Prima reacție a Irinei Begu după victoria senzațională de la Miami Open! "A fost dificil să mă adaptez"

Bianca Dumitru

Publicat 25/03/2022 la 08:36 GMT+2

Irina Begu s-a calificat noaptea trecută în turul 3 la Miami Open, după ce a învins-o în două seturi pe Aryna Sabalenka, favorita nr. 1 a competiției, scor 4-6, 4-6. După meci, românca s-a arătat bucuroasă pentru rezultat și le-a mulțumit celor care au susținut-o din tribune.

Irina Begu, la Miami Open

Credit imagine: Getty Images

În această dimineață, Irina Begu a reușit o victorie uriașă la Miami Open. Românca de pe locul 70 WTA a învins-o pe favorita numărul 1 a competiției, Aryna Sabalenka, în două seturi, obținând calificarea în turul 3. Meciul s-a încheiat după doar o oră și 38 de minute, cu scorul de 4-6, 4-6.
La finalul partidei, care a consemnat prima victorie a lui Begu în fața unei sportive din top 10 WTA din 2018 și până în prezent, s-a arătat foarte fericită și a ținut să le mulțumească oamenilor care au susținut-o din tribune.
"Cu siguranță, e o victorie mare pentru mine și sunt bucuroasă că am putut să joc agresiv la punctele importante. A fost dificil să mă adaptez, pentru că am jucat ziua, apoi noaptea. Condițiile sunt diferite.
M-am bucurat de atmosferă și vă mulțumesc, oameni buni, că ați venit. Sunt fericită pentru victorie. Sunt multe persoane pe unde jucăm noi, româncele, care se bucură pentru noi și le mulțumesc că au venit. E bine să-i avem lângă noi.
Cred că am fost constantă pe tot parcursul meciului. Am servit bine, am luptat pentru fiecare minge, am încercat să rezist și asta a fost foarte important pentru mine", a declarat Irina Begu.
Citește și:

Irina Begu a eliminat-o pe Aryna Sabalenka după un meci echilibrat

Partida a început într-o manieră echilibrată, cele două sportive împărțindu-și game-urile până la scorul de 3-3. Begu a reușit apoi primul și singurul break al setului 1 și a ajuns să conducă cu 3-5. Deși belarusa de pe locul 5 WTA și-a câștigat ulterior propriul serviciu, Irina Begu s-a impus rapid cu 4-6, după doar 37 de minute de joc.
Sabalenka a câștigat primul game al setului 2, dar apoi a pierdut 3 consecutive, românca reușind un nou break și luând un avans pe care nu l-a mai pierdut. Chiar dacă mingile au fost mai disputate, iar game-urile mai lungi, Irina Begu și-a păstrat calmul și a reușit să obțină o victorie incredibilă în fața unei sportive de top.
În turul 3 la Miami Open, românca de pe locul 70 WTA va da peste Aliaksandra Sasnovich, locul 60 WTA, care a învins-o ieri pe Daria Kasatkina, în două seturi, scor 7-6 (5), 6-4, la capătul unei partide care a durat două ore și un minut.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo