Simona Halep s-a retras din cadrul turneului de la Miami, chiar înainte de debutul în competiția care se desfășoară la Miami. Jucătoarea din România a simțit că ceva nu este în regulă încă de ieri, atunci când în timpul antrenamentului a simțit dureri la piciorul stâng. În urma unui RMN, Simona a descoperit că a suferit o ruptură și va sta departe de teren trei săptămâni.
"Salutare tuturor! În timp ce mă antrenam la Miami ieri, am simțit o durere la piciorul stâng. Am avut probleme cu coapsa încă de la semifinala de la Indian Wells și am sperat că lucrurile se vor îmbunătăți, dar un RMN noaptea trecută a descoperit, din nefericire, o ruptură.
Corpul meu are nevoie de timp pentru a se recupera și voi lua o pauză de trei săptămâni. Asta înseamnă că nu voi participa la Miami, Charleston și Fed Cup (n.r. Billie Jean King Cup). În timp ce mă simt extrem de dezamăgită să împărtășesc aceste vești, sunt încrezătoare în urma unui început de an grozav și rămân motivată să fac tot posibilul pentru a fi pregătită pentru sezonul de zgură.
Miami Open
La ce să ne așteptăm de la Carlos Alcaraz!? Experții Eurosport România și-au spus părerile
04/04/2022 LA 09:25
Vă mulțumesc pentru susținerea necondiționată la bine și la greu", a scris Simona Halep pe contul său de Twitter.
Citește și:

Simona Halep va rata partida cu Polonia din Billie Jean King Cup

Astfel, Simona Halep nu va juca în partida din Billie Jean King Cup cu Polonia, ea urmând să își înceapă recuperarea în perspectiva sezonului de zgură.
Problemele Simonei Halep la coapsa stângă au apărut în timpul semifinalei pierdute la Indian Wells în fața polonezei Iga Swiatek, de săptămâna trecută.
În acest sezon, Simona Halep a câștigat turneul Melbourne Summer Set 1 și a ajuns în semifinalele de la Dubai și Indian Wells, având un bilanț de 15 victorii și 4 înfrângeri în 2022.
Miami Open
Era Alcaraz a început! "O legendă în devenire. Deja îl văd printre marii favoriți la Roland Garros"
04/04/2022 LA 06:59
Miami Open
Iga Swiatek, entuziasmată de victoria cu Osaka în finala de la Miami! Predicția făcută de poloneză
03/04/2022 LA 06:05