Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Simona Halep a anunțat cât va lipsi de pe teren, după retragerea de la Miami! Ce turnee va rata românca

Alex Masgras

Actualizat 24/03/2022 la 19:52 GMT+2

Simona Halep s-a retras din cadrul turneului de la Miami, chiar cu câteva ore înaintea debutului în fața Dariei Saville. În timpul antrenamentului de ieri, Simona a simțit dureri la piciorul stâng, iar în urma unui RMN, a descoperit că a suferit o ruptură.

Simona Halep

Credit imagine: Eurosport

Simona Halep s-a retras din cadrul turneului de la Miami, chiar înainte de debutul în competiția care se desfășoară la Miami. Jucătoarea din România a simțit că ceva nu este în regulă încă de ieri, atunci când în timpul antrenamentului a simțit dureri la piciorul stâng. În urma unui RMN, Simona a descoperit că a suferit o ruptură și va sta departe de teren trei săptămâni.
"Salutare tuturor! În timp ce mă antrenam la Miami ieri, am simțit o durere la piciorul stâng. Am avut probleme cu coapsa încă de la semifinala de la Indian Wells și am sperat că lucrurile se vor îmbunătăți, dar un RMN noaptea trecută a descoperit, din nefericire, o ruptură.
Corpul meu are nevoie de timp pentru a se recupera și voi lua o pauză de trei săptămâni. Asta înseamnă că nu voi participa la Miami, Charleston și Fed Cup (n.r. Billie Jean King Cup). În timp ce mă simt extrem de dezamăgită să împărtășesc aceste vești, sunt încrezătoare în urma unui început de an grozav și rămân motivată să fac tot posibilul pentru a fi pregătită pentru sezonul de zgură.
Vă mulțumesc pentru susținerea necondiționată la bine și la greu", a scris Simona Halep pe contul său de Twitter.
Citește și:

Simona Halep va rata partida cu Polonia din Billie Jean King Cup

Astfel, Simona Halep nu va juca în partida din Billie Jean King Cup cu Polonia, ea urmând să își înceapă recuperarea în perspectiva sezonului de zgură.
Problemele Simonei Halep la coapsa stângă au apărut în timpul semifinalei pierdute la Indian Wells în fața polonezei Iga Swiatek, de săptămâna trecută.
În acest sezon, Simona Halep a câștigat turneul Melbourne Summer Set 1 și a ajuns în semifinalele de la Dubai și Indian Wells, având un bilanț de 15 victorii și 4 înfrângeri în 2022.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo