Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Daniil Medvedev e marele campion de la Miami Open! Rusul, victorie clară cu Jannik Sinner în ultimul act

Irina Aldea

Actualizat 03/04/2023 la 00:05 GMT+3

Daniil Medvedev a câștigat duminică seară titlul cu numărul 19 al carierei, la Miami Open, după ce a trecut în minimum de seturi de Jannik Sinner.

Daniil Medvedev, marele campion de la Miami Open! Rezumatul finalei cu Jannik Sinner

Daniil Medvedev, al cincilea jucător al lumii, a cucerit duminică seară titlul de la Miami Open în premieră, după ce a trecut în ultimul act al competiției din Florida de Jannik Sinner, ocupant al locului 11 ATP. Rusul s-a impus cu scorul de 7-5, 6-3, la capătul unui meci care a durat o oră și 33 de minute de joc.
Deși a început finala în forță și părea că e capabil să producă surpriza în fața rusului, obținând primul break al meciului, Sinner a scăzut nivelul treptat. Medvedev de cealaltă parte a preluat controlul partidei și a dictat ritmul pentru a cuceri marele trofeu, al patrulea al său anul acesta, după titlurile de la Rotterdam, Doha și Dubai. Rusul a disputat și finala de la Indian Wells, dar nu a reușit să se impună în fața lui Carlos Alcaraz.
CITEȘTE ȘI:

Daniil Medvedev a cucerit titlul de la Miami Open după victoria cu Jannik Sinner

Pentru Daniil Medvedev, acesta este al 19-lea titlu al carierei și al cincilea de categorie Masters. Mai mult, aceasta este a șasea victorie din tot atâtea meciuri cu Jannik Sinner. De asemenea, rusul are un bilanț de 29 de victorii și 3 înfrângeri în 2023. Singurii tenismeni care au reușit să-l învingă sunt Djokovic, Korda și Alcaraz.
Datorită victoriei de azi, Daniil Medvedev va urca pe locul 4 ATP, având 4 titluri înainte de startul sezonului de zgură din acest an: "Sunt fericit pentru rezultat, a fost un meci dificil. A fost cred că cea mai călduroasă zi, l-am văzut și pe Jannik având mici probleme. Nu am mai câștigat un turneu Masters de ceva timp, dar nu mi-a fost teamă de victorie".
picture

Acțiunea din circuitul ATP se vede și în 2023 pe Eurosport și pe aplicația Eurosport

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo