Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Sabalenka și-a distrus racheta, apoi nu s-a salutat cu Kalinina, la Miami! Anunțul făcut de ucraineancă la final

Dani Morar

Actualizat 24/03/2024 la 16:59 GMT+2

Aryna Sabalenka a fost eliminată de la Miami Open în turul 3, după o luptă de 3 seturi cu Anhelina Kalinina. Ucraineanca s-a impus cu 6-4, 1-6, 6-1, iar la final jucătoarea din Belarus a rupt racheta, cele două încheind confruntarea fără să se salute la fileu.

TOP 5 puncte reuşite de Aryna Sabalenka, "regina" de la Australian Open 2024

Aryna Sabalenka a fost învinsă în turul 3 la Miami Open și a părăsit competiția cu o singură victorie. Bielorusa a cedat în 3 seturi cu Anhelina Kalinina, o disputată cu mulți nervi și tensiune, la doar câteva zile de la dispariția iubitului celei de-a doua jucătoare a lumii.
Partida a început cu un set extrem de disputat, în care ucraineanca s-a impus cu 6-4. Următoarele două runde au fost împărțite și s-au încheiat cu același scor. În setul 2, Sabalenka a găsit puterea de a se impune cu 6-1, dar a cedat cu același scor în decisiv.
La final, Sabalenka a distrus racheta, iar cele două jucătoare au păstrat obiceiul dintre ucrainence și jucătoarele din Rusia sau Belarus și nu s-au salutat la fileu.
"În primul rând vreau să spun că mă simt binecuvântată că sunt astăzi aici pe teren. Vă mulțumesc mult pentru susținere, înseamnă foarte mult pentru mine.
Întotdeauna e greu să joci împotriva unor astfel de jucătoare pe aceste mari arene ale lumii. Sunt foarte fericită că am "supraviețuit" primului set. A fost foarte greu, a existat multă tensiune și nervi, dar am reușit ca în momentele dificile să fac față cu brio. Sunt destul de mândră de evoluția mea de astăzi.
(n.r. ce ți-ai spus după ce ai pierdut al doilea set cu 6-1?) Nu mi-am spus nimic. Am mers doar să îmi schimb tricoul. La asta mă gândeam atunci. După aceea m-am gândit că am ratat multe oportunități. Ea a jucat mult mai agresiv în setul al doilea. A intrat bine și a reușit câteva schimburi rapide. În cel de-al treilea set eu am fost mult mai agresivă. Acesta a fost oarecum obiectivul meu", a declarat Kalinina după victoria cu Sabalenka.
Citește și:

Aryna Sabalenka, eliminată de la Miami Open

Aryna Sabalenka a câștigat un singur meci la Miami. După succesul cu Badosa, favorita 2 a dat peste Kalinina. Jucătoarea din Ucraina a câștigat primul set cu 6-4, dar Sabalenka a revenit spectaculos și se părea că după a egalat situația la seturi cu un sec 6-1 poate câștuga și acest meci. Decisivul a fost plin de nervi. Sabalenka și-a spart o rachetă, dar asta nu a ajutat-o să-și revină din punct de vedere mental. Kalinina s-a impus cu 6-4, 1-6, 6-1 și este în turul al patrulea de la Miami.
După câștigarea pentru a doua oară consecutiv a trofeului de la Australian Open, Sabalenka a pierdut cu Vekic (turul 2) la Dubai, cu Navarro (optimi) la Indian Wells și cu Kalinina (turul 3) la Miami.
În turul următor, Anhelina Kalinina va da peste Yulia Putintseva. Jucătoarea din Kazahstan (locul 68 WTA) le-a eliminat rând pe rând pe Cristina Bucsa, Liudmila Samsonova și Greet Minnen.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo