Mihaela Buzărnescu a făcut o scurtă pauză de la turneele de tenis după înfrângerea României în fața Italiei, la Fed Cup, în luna aprilie. Jucătoarea de 33 de ani a suferit o accidentare și n-a putut merge la Madrid și Roma, însă acum și-a revenit și este pregătită să intre din nou pe teren.
Printre altele, "Miki" își propune să participe la următoarele două turnee de Grand Slam: Roland Garros și Wimbledon, ambele transmise în direct la Eurosport. Buzărnescu își dorește să câștige și un trofeu în acest an:
"După Fed Cup a fost foarte greu, am jucat cu dureri acolo, de asta nu m-am înscris la Madrid şi Roma. O să leg de acum Roland Garros cu Wimbledon.
Roland Garros
Simona Halep - Qinwen Zheng, în turul doi la Roland Garros, live pe Eurosport 1, în jurul orei 16:00
ACUM 4 ORE
Stau bine cu sănătatea, nu mai am dureri, voi merge la cât mai multe turnee şi sper să revin cu un trofeu.", a declarat Mihaela Buzărnescu, pentru Pro TV.

Mihaela Buzărnescu a acceptat provocarea! Cum a descris-o, într-un singur cuvânt, pe Simona Halep

Buzărnescu a acceptat apoi o provocare inedită. Jucătoarea a fost rugată să descrie foarte pe scurt cunoscuții și vedetele din lumea tenisului. De pe listă n-a lipsit nici Simona Halep, pe care "Miki" a descris-o prin cuvântul "pasiune":
"Ana Bogdan - determinare; Irina Begu - ambiţie; Monica Niculescu - luptătoare, câine pe teren; Serena Williams - tigroaică; Simona Halep - pasiune;
Sorana Cîrstea - longevitate; Roger Federer - unicul; Horia Tecău - superbăiat; Marius Copil - amuzant; Rafael Nadal - fiară; Novak Djokovic - talentat şi barbar...are mentalitatea de a lupta până la moarte; Victor Hănescu - fair-play.", a mai spus Buzărnescu.
Roland-Garros
Nadal a trecut fără probleme de Moutet și e în turul 3 la Roland Garros! Rezumatul partidei
ACUM 4 ORE
Roland Garros
Rafa Nadal, victorie fără emoții cu Moutet, la Roland Garros! Borna impresionantă atinsă de iberic
ACUM 5 ORE