Mihaela Buzărnescu a făcut o scurtă pauză de la turneele de tenis după înfrângerea României în fața Italiei, la Fed Cup, în luna aprilie. Jucătoarea de 33 de ani a suferit o accidentare și n-a putut merge la Madrid și Roma, însă acum și-a revenit și este pregătită să intre din nou pe teren.
Printre altele, "Miki" își propune să participe la următoarele două turnee de Grand Slam: Roland Garros și Wimbledon, ambele transmise în direct la Eurosport. Buzărnescu își dorește să câștige și un trofeu în acest an:
"După Fed Cup a fost foarte greu, am jucat cu dureri acolo, de asta nu m-am înscris la Madrid şi Roma. O să leg de acum Roland Garros cu Wimbledon.
Laver Cup
Laver Cup | Europa conduce după primul meci al zilei! Ruud l-a învins pe Opelka în două seturi
ACUM O ORĂ
Stau bine cu sănătatea, nu mai am dureri, voi merge la cât mai multe turnee şi sper să revin cu un trofeu.", a declarat Mihaela Buzărnescu, pentru Pro TV.

Mihaela Buzărnescu a acceptat provocarea! Cum a descris-o, într-un singur cuvânt, pe Simona Halep

Buzărnescu a acceptat apoi o provocare inedită. Jucătoarea a fost rugată să descrie foarte pe scurt cunoscuții și vedetele din lumea tenisului. De pe listă n-a lipsit nici Simona Halep, pe care "Miki" a descris-o prin cuvântul "pasiune":
"Ana Bogdan - determinare; Irina Begu - ambiţie; Monica Niculescu - luptătoare, câine pe teren; Serena Williams - tigroaică; Simona Halep - pasiune;
Sorana Cîrstea - longevitate; Roger Federer - unicul; Horia Tecău - superbăiat; Marius Copil - amuzant; Rafael Nadal - fiară; Novak Djokovic - talentat şi barbar...are mentalitatea de a lupta până la moarte; Victor Hănescu - fair-play.", a mai spus Buzărnescu.
Laver Cup
Rezumatul primului meci de la Laver Cup 2021: Opelka - Ruud. Europa conduce cu 1-0
ACUM 2 ORE
Tenis
Are Serena Williams o urmașă în WTA? "Vom vedea de ce e în stare tânăra Emma Răducanu"
ACUM 4 ORE