Mihaela Buzărnescu a spus, că nu crede în relaxarea măsurilor în privinţa epidemiei de coronavirus. Jucătoarea de tenis nu va ieşi afară din casă nici după 15 mai, adăugând că, probabil, după Revelion, viața sa va reveni la normal.
"Pe 15 mai sper din tot sufletul să pot merge la antrenament, nimic altceva, fiindcă sincer îmi este teamă puţin, de perioada ce urmează, dacă va fi o perioadă de relaxare şi voi continua să stau cât mai mult izolată şi sincer mi-am propus să nu ies nicăieri până după Revelion, nu restaurante, nu mall-uri, nu ieşiri. Voi face doar antrenamentele strict necesare şi mers acasă şi eventual cumpărături alimentare. Nu vreau să mă expun pentru că sunt sceptică”, a spus Mihaela Buzărnescu, pentru MEDIAFAX.
Mihaela Buzărnescu nu crede că se va putea realua tenisul în această vară. A precizat că va avea nevoie de două luni de antrenamente pentru a ajunge la o formă bună pentru turnee.
Tenis
Simona Halep, într-o situație imposibilă! Interzisă la turnee, românca a mai primit o lovitură
ACUM 27 MINUTE
"Sunt sigură că rezistenţa mea nu mai este ca înainte pentru că înainte făceam trei antrenamente pe zi”, a mai spus Mihaela Buzărnescu.
Tenismena şi-a sărbătorit ziua de naştere în izolare. Luni, 4 mai, jucătoarea de tenis a împlinit 32 de ani, şi a petrecut alături de părinţii ei. Sportiva a precizat că a avut parte şi de câteva surprize. A primit flori şi torturi la uşă.
https://i.eurosport.com/2020/05/06/2815161.jpg
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tenis
Nicholas David Ionel, la cea mai bună clasare în ATP. Cum arată ierarhiile la masculin și feminin
ACUM O ORĂ
Tenis
Hewitt, discurs dur după ce a pierdut finala Cupei Davis: "Nimeni nu ascultă"
ACUM 3 ORE